Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

FrukostAkademin Nacka-Värmdö

Arrangör
FrukostAkademin Nacka-Värmdö
Plats
Grand Hotel Saltsjöbaden
Datum
16 januari 2019
Tid
07:30 - 09:30

Vad skulle hända om vi får bättre koll på hur vi själva fungerar än på vår mobiltelefon?

Vi befinner oss i en tid där utvecklingshastigheten aldrig varit så hög, komplexiteten aldrig så stor och överraskningarna aldrig så många. Detta gör ledarskapet i våra organisationer viktigare än någonsin.
Samtidigt ser vi en förflyttning från tidigare mer strukturella kompetenser till ett fokus på mer mänskliga egenskaper. Några av de mest eftertraktade förmågorna år 2020 förutspås vara kreativitet och känslomässig intelligens. Men utan kunskap om hur vi människor fungerar finns det en risk för att många möjligheter går till spillo.
Den goda nyheten är att det inte alls behöver vara så svårt eller konstigt att utveckla människor, som det kan verka vid en första anblick. Kärnan är mycket enkel: det handlar om hur var och en av oss kan kanalisera, förstärka och använda våra egenskaper och förmågor för att ta bort det som står i vägen för hållbara resultat. Oavsett om du leder dig själv eller andra.

Huvudtalare är Helene Ählberg -organisationskonsult och Hanna Lundberg affärsarkitekt och innovationstekniker.

Se vidare under Huvudtalare

(Helene Ählberg)

heleneahlberg12417.jpeg 

C.R. Branding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av C.R. Branding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, C.R. Branding AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.