Detta event har redan ägt rum!

Gelleråsen Arena: TA Testdag, TANU Rond 4 + 5 [Timeattacknu.se]

Arrangör
Timeattacknu.se
Plats
Gelleråsens Motorbana
Datum
26 - 28 augusti 2022
Tid
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Gelleråsen Arena Time Attack Weekend

Time Attack Weekend 26 - 28 augusti på Gelleråsen Arena, är årets mest körglada TimeattackNU.se arrangemang.

Du som total nybörjare eller erfaren banförare är varmt välkommen prova på våra kvalitativa bankörnings-event.

Här avgörs TimeattackNU-serien med två deltävlingar (lör R4 + sön R5) samt en Time Attack testdag på fredagen öppen för alla. Vi kör också vårt årliga Gokart race (lör) och grillar tillsammans på både fre + lör kväll.

(OBS! Priserna höjs med +500:- för sen anmälan efter 14 augusti, alla anmälningar är bindande och inga avgifter återbetalas någonsin av arrangören- men allt bokat kan säljas/överlåtas fritt.). Ni som har köpt Pro-paket. Vänligen fyll i allt ni ska ha även sådant som ingår i ert paket.

extremesportflyergellerasen.jpg

 

NYHET! Entrépass: 
Nu äntligen kan vi öppna upp för publik - ENDAST 200 personer/dag! 
Kom och upplev Time Attack på nära håll. Alla som köper Entrépass är även med i utlottning om medåkning under dagen och får sitt namn med på en "SUPPORTERS" banner i varje livesändning ( https://timeattacknu.se/LIVE ).
Varje lör eller sön ingår en Gelleråsen Burgare med dricka. 
Köper du helgpasset får du även tillgång till fredagens Time Attack testdag, som annars är stängd för publik.

TA Testdag (fre 26 aug):
Dagen är indelad i 4 + 1 grupper (1 + 1: Nybörjare (i två olika), 2: Erfaren Amatör 3: Supersporbil 4: Extrembil) som under sina respektive pass har fri tillgång till banan. 5-6x 15min kvalitativ körning utlovad. 

Vi har dessutom nybörjarplatser (begränsat antal) för de som kört väldigt lite bana innan, ni har en egen klassvärd tillgänglig före och efter era pass som coachar er i depån.

TA Tävling (lör 27 aug):
Lördag kör samtliga klasser Rond 4 i TANU-serien. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld som "Wild Card" eller vara med utom tävlan i en klass som passar din bil/erfarenhet bäst. 

På kvällen körs även ett Gokart-race där du och två andra förare kan utmana andra team och funktionärer från TA-cirkusen.
Vi hjälper dig gärna att hitta en plats i team om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.se). 

GOKART (lör kväll 27 aug): 1790:- för 3 förare inkl. all utrustning etc.
1-tim Gokartrace med lag om 3 pers. Träning följt av 1-tim race med förarbyten. 12 bilar stort startfält.

TA Tävling (sön 28 aug):
Söndag avgöra hela TANU-serien och det blir SuperLaps-finaler istället för traditionellt finalheat. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld som "Wild Card" eller vara med utom tävlan i en klass som passar din bil/erfarenhet bäst.

COMBO-PAKET: Boka flera dagars körning - Spar pengar:
Vi erbjuder förmånligt paketpris om du bokar mer än en dag. TA-testdag + En dags tävlan sparar 1000:-. 
Förmånligast är att boka TA-testdag och två dagars tävlande, som sparar totalt ca 2000:-.

- - - - - 

HYR FÄRDIGA BILAR PÅ BANAN:

"Volvo C30 Time Attack Challenge" - Hyr en banpreppad Volvo C30 i raceutförande inkl säkerhetsutrustning, allt för att göra Time Attack debut!
Sugen på en Time Attack batalj med racingvännen men ni har olika eller ingen bil alls? Eller träna en hel dag med massa körning (fre).
Ni möts med exakt likadana Volvo C30 i raceutförande och gör debut på Gelleråsen. Bilen klassas in i Club-GO!.

Ni får hyra en Volvo C30 2.0 för 1 dag (hela helgen också möjlig) för endast 3995:-/dag. Säkerhetsutrustning som hjälm, overall och licens ingår.

De som vill köra en lite vassare bil och kunna utmana lite högre upp i resultatet har möjlighet att hyra följande tre bilar:

Renault Megane RS Trophy:
300Hk, 6-växlad Automat/Paddleshift, KW chassie, racingbromsar, framhjuldriven (varvtid ca 1.16). Årsmodell

Pris 8000:- per dag. Säkerhetsutrustning som hjälm, overall och licens ingår. Seedas in i klassen Club.

Porsche Cayman 718 Manthey Edition:
300Hk, PDK, bakhjuldriven, Manthey chassie, racingbromsar, (varvtid ca 1.14). Årsmodell 2018

Pris 10500:- per dag. Säkerhetsutrustning som hjälm, overall och licens ingår. Seedas in i klassen Club.

Porsche Cayman GTS:
365Hk, PDK, bakhjuldriven, racingbromsar, (varvtid ca 1.12). Årsmodell 2020

Pris 12200:- per dag. Säkerhetsutrustning som hjälm, overall och licens ingår. Seedas in i klassen Club Challenge.

- - - - - 

TIDSSCHEMAN & ÖVRIGT:
Fredag TBA
Lördag TBA
Söndag TBA

LUNCH: Karlskoga har sin restaurang öppet som vanligt och vi rekommenderar att äta där. Obs! Notera tiderna som det är lunchpaus på banan = Då kommer funktionärer ha förtur i kön, vi rekommenderar er finna andra tider luncha på.

TA BBQ GRILLKVÄLL: Under fredag och lördagskvällen (vid gokarten) 18.30 och framåt efter prisutdelningen bjuder vi in samtliga förare och team till grillstugan som finns till höger om alla stugor.

ELSKÅP (480:-, hela helgen): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, ni måste anmäla er ankomst för att få använda elen. Kontroller kommer utföras löpande av banan under helgen.

LICENS/PERSONFÖRSÄKRING FÖRARE EL. MEDÅKARE (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning.

FAKTURA: Välj detta alternativ om du vill att ditt företag eller sponsor blir fakturerat för körning + övrigt i en klumpsumma. Annars faktureras du privat för allt du valt.

OBS! Alla anmälningar är bindande och inga avgifter är återbetalningsbara. Du faktureras inom 24h och fakturan skall betalas omgående.

För privatpersoner gäller priserna som är specificerade.
Om du vill att ett företag ska betala fakturan som annonsering tillkommer +25% för rätt moms samt administration. 

PUBLIK: Publik, media och anhöriga är förbjudna tillträde om du inte förbokat depåpass eller fått en ackreditering.

Tävlande får endast ha med sig mekaniker och team-medlemmar, som hjälper dig i ditt tävlande. Dessa fyller du i på nästa sida av anmälan, så de finns på en namnlista som kollas i entrén på plats. 

default
Superior Imports AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Superior Imports AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Superior Imports AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.