Invajo - Events tool

Vägen till en större arbetsmarknad

Scandic Roskilde
Ved Ringen 2, Roskilde
Visa på karta
1 februari 2018
10:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak
Boka/OSA
Plats
Scandic Roskilde
Datum
1 februari 2018
Tid
10:00 - 16:00

Vägen till en större arbetsmarknad, bättre matchning och fler gränsarbetspendlare?

Området kring Öresund, Kattegat och Skagerrak samt dansk-tyska gränsen behöver ta bättre vara på entreprenörerna och arbetskraften i området. För att skapa en gränsöverskridande arbetsmarknad behöver möjligheterna att hitta arbetstillfällen på andra sidan gränsen synliggöras. En ökad gränsarbetspendling kan också underlätta inträdet på arbetsmarknaden. Även inom utbildningsområdet bör ökat samarbete och harmonisering över gränserna eftersträvas, inte minst när det gäller meritvärdering.

-  Kom och få inspiration till hur ni som kommun, organisation eller företag kan söka finansiering till projekt med fokus på att öka antalet gränsarbetspendlare
-  Det blir information, inspiration och mingellunch
-  Träffa levande projektexempel som arbetar med gränsarbetspendling

Ni får möjlighet till information, inspiration, mingel samt rådgivning med sekretariaten. Det kommer ges information om möjligheterna för att söka EU-finansiering från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak och Interreg Danmark-Tyskland programmet. Ni kommer också kunna testa era eventuella projektidéer eller utmaningar på en gränsregional arena. Vi hoppas att ni ska få nya kontakter som ni kan samarbeta med och se nya möjligheter för projekt inom våra program.

Vi riktar oss till er som arbetar med sysselsättnings- och arbetsmarknadsfrågor och som är intresserade av möjligheter med gränsöverskridande arbetsmarknader. 

Observera att antalet platser är begränsat.


Varmt välkomna!  

 

interregloggastorflagga.png    interregdeutschlanddanmarklogoliten.jpg

 

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Gränspendlingsevent
19 jan 2018 (23:59)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.