Invajo - Events tool Get people together

Summer camp 2020

Backahallen Örebro
Landbotorpsallén 1, Örebro
Visa på karta
14 - 16 augusti 2020
09:30 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mellansvenska Badmintonförbundet
Boka/OSA
Plats
Backahallen Örebro
Datum
14 - 16 augusti 2020
Tid
09:30 - 15:00
Klädsel
Träningskläder för8 pass

Summer camp MBF

MBF anordnar nu ett "Summer camp" för barn och ungdomar födda mellan år 2000-2010 som tävlar regelbundet. I och med Corona epedemin så kommer det inte vara någon övernattning. Lägret kommer hållas 14/8 kl 09.30 -18.00,  15/8 kl.09-30-18.00 och 16/8 kl 09.30-15.00. Man kan dagpendla eller passa på och bo på något av Örebros trevliga hotell. 

Ansvarig tränare är Marcus Jansson med hjälptränare.

Lägret riktar sig till barn och ungdomar som i dag tävlar regelbundet och som vill utveckla sitt spel. 

Om Marcus Jansson: Har tränat en mängd olika klubbar såsom Västerås, Eskilstuna, Spånga mfl. Han har gått samtliga steg på tränareutbildningen. Spelarmeriter: Spelat i  Sveriges landslag och varit rankad topp 80 i världen i singel. Tävlat mycket internationellt med ett antal semifinaler i större tävlingar i Europa. Vunnit ett flertal SM guld.

*OBS* För att reservera din plats så måste inbetalning av kostnaden på 1000 kr betalas till MBF:S PG konto: 226094-1 senast 30/7-2020. Ange Namn på spelaren samt personnr. Summan är fullt återbetalningsbar om man blir sjuk. Man kan inte avanmäla sig för att man fått andra aktiviteter utan avbokning medges endast vid sjukdom.

Det finns 24 platser och det är "först till kvarn" principen. MBF kommer ha några platser för andra distrikt att ansöka om, då vi ser möjlighet till bra sparring och utbyte. Spelare från andra distrikt betalar 1450kr.

Om spelare från andra distrikt önskar anmäla sig så maila först till Åsa Hallafors på mail adress svahnflyget@hotmail.com 

*Genom att anmäla ert barn till MBF sommarläger  godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR* .
Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Mellansvenska Badmintonföreningen officiella hemsida samt övrigt informationsmaterial och sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till svahnflyget@hotmail.com

MBF:s styrelse önskar er välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Summercamp 2020
30 juli 2020 (23:00)
Stängd
Mellansvenska Badmintonföreningen använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mellansvenska Badmintonföreningen. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mellansvenska Badmintonföreningen samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.