Invajo - Events tool

Välkommen till kostnadsfri informationslunch på K22 tisdag 15/1 kl 12-13.30. Boka längst ned!

Vill du skala upp ditt företag? Vill du öka din lönsamhet? Vill du ge ditt entreprenörskap en boost för livet? Då ska du komma till informationslunchen om Tillväxtprogrammet Academy of Excellence. Vi berättar om hur det kommer sig att 99,7% av deltagarna på våra utbildningar kan tänka sig att rekommendera kurserna. Och hur det kommer sig att 92% av de som gått tillväxtprogrammet menar att deras företag har växt. Och hur det kommer sig att 74% säger att de ökat sin omsättningen efter utbildningen. Utbildningen startar måndag 28/1. Ta chansen att växa. Snabbt.

Hur man gör och vilka som kan hjälpa dig kommer vi berätta mer om på vår kostnadsfria informationslunch tisdag 15 januari kl 12-13.30 på K22, Krukmakargatan 22, en trappa över gården.

 


Du bokar längst ned på sidan!


Du kommer få både kunskap och inspiration från någon eller några av våra lärare i världsklass. Och möta några tidigare elever. Lärarna på Academy of Excellence har alla själva gjort framgångsrika tillväxtresor inom sina respektive områden. Här har vi ett av de starkaste argumenten för att gå kurserna.

Att under fyra intensiva timmar få höra från en person som själva har djupa erfarenheter av att både misslyckas och lyckas är unikt. Och starkt. Och extremt motiverande. Du kommer känna – kan hen så kan jag. Den känslan kan du inte kan läsa dig till. Den är en unik och den ger energi, motivation och arbetsglädje. Länge.

På utbildningarna kommer du också möta andra liksinnade som ovill växa och utvecklas. Det bygger en fantastisk energi och gemenskap som du kommer kunna ha nytta av länge. Många som gått utbildningen har fått både vänner och affärspartners för livet.

Du bokar längst ned på sidan!

 
Läs mer om Academy of Excellence Tillväxtprogram. Klicka på menyvalen under bilden ovan.

Måndag 28 januari kl 17-21 nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling.

Pris 39.900:- + moms. Max 20 platser. OBS! Om du vill dela upp betalningarna så löser vi det också.

 

(Med reservation för eventuella förändringar)

OBS! Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

De åtta nycklarna

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Nyckel 5. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm 

Nyckel 6. Entreprenörens upp och ned med Per Holknekt

Nyckel 7. Våga - vårda - vinn med Therese Albrechtson

Nyckel 8. Våga ta klivet med Johannes Hansen

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kurstillfällen:
Måndagar kl 17-21 med start måndag 28 januari.

Kostnad:
8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 39.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet:
Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan:
Datum är inte bestämt än (med buss t/r från Stockholm C)

 

default