Get people together

En affärsrådgivares praktiska råd för att få företaget att växa!

EIT Digital - Electrumhuset
Kistagången 16, Kista
Visa på karta
24 januari 2019
17:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Kista Business Network & Kista Science City
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
EIT Digital - Electrumhuset
Datum
24 januari 2019
Tid
17:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

kistabnlogoorig500.jpg

 

God fortsättning på 2019! Vi drar igång januari med nätverksträff och en favorit i repris med besök hos EIT Digital där vi får möta deras affärsrådgivare och titta närmare på hur nå tillväxt i praktiken och hur internationellt innovationssamarbete går till.

Vi har frågat vilka föreläsningsämnen Kistas företag önskar och man vill gärna dyka ner i affärsutveckling och det tänker vi göra denna gång.  En gång per år brukar vi bli inbjuden till Göran Olofsson och hans kollegor på EIT Digital. Där händer spännande saker inom många olika områden som är intressant för företag och företagare – från utbildningsprogram, innovationsaktiviteter till stöd för digitala tillväxtbolag.

Affärsrådgivaren Fredrik Hånell, som ingår i EIT Digitals Accelerator, kommer att prata om vilka de praktiska aspekterna av internationell tillväxt är att tänka på. Därefter berättar Göran Olofsson om 2019s nya möjligheter att dra nytta av EIT Digitals innovationssamarbetsprogram.

EIT Digital investerar i internationella samarbeten, som ska leda till marknadsintroduktion av produkter och tjänster baserade på digital teknik. De håller till i Electrumhuset på Kistagången, på samma våning som KTH. Där driver de en egen cool innovationshub med professionella företagsutbildningar, affärsrådgivare, accelerationsprogram för tech scale-ups (dvs. tillväxtbolag) och drivhus för talanger med över 200 Masterstudenter.  Letar du efter en ex-jobbare till ett projekt, här kan du kanske hitta den? 

Ett tillfälle att knyta nya intressanta kontakter!

Programpunkter
17.00           Registrering, EIT Digital bjuder på förtäring och nätverkande
17.15           Start
- Vad är på G i Kista, Johan Ödmark Kista Science City AB
- Internationell tillväxt i praktiken, Fredrik Hånell, Affärsrådgivare
- Vad finns det för möjligheter till innovationssamarbete, Göran Olofsson
- Frågor
19.30           Fritt nätverkande


Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag. 

PS. Vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 24 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 395 kr (exkl. moms). 

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om Kista Business Network och vad som händer i Kista!

 

Tack till våra Partners!
loggorkbnpartners2019.png

Välkommen till Kistas största affärsnätverk!

Kista Business Network & Kista Science City