Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Upphandlingskonferensen 2018 - Hållbara affärer

Arrangör
Swedish Medtech, LfU & Materialkonsulenterna
Plats
Quality Hotel Globe
Datum
7 - 8 november 2018
Tid
09:00 - 15:30

Upphandlingskonferensen 2018 har temat HÅLLBARA AFFÄRER.

Stort tack till alla som deltog och bidrog med ert engagemang!

Vi ses igen i mars 2020!

Upphandlingskonferensen 2018 hade temat Hållbara affärer att belysa hållbarhetens tre dimensioner - miljö, socialt ansvarstagande och ekonomi - utifrån ett upphandlingsperspektiv. Vår förhoppning är att konferensen bidrog till att vi tillsammans blir bättre på att åstadkomma mer hållbar hälsa för pengarna.

 

PRESENTATIONER
Du får tillgång till presentationerna när du svarat på utvärderingen som sänds via mejl. Har du inte erhållit utvärderingen, kontakta pernilla.andree@swedishmedtech.seFRÅGOR
Har du frågor om innehållet i konferensen går det bra att kontakta:
Louise Reuterhagen

 

PRISER
Om du är medlem i eller tillhör någon av arrangörerna, betalar du medlemsavgift. Övriga väljer avgift för icke-medlem.
Arrangörer är: Landstingsnätverket för Upphandling (LfU), Nätverket för Materialkonsulenterna samt branschorganisationen Swedish Medtech.

Så här kan du göra om du vill anmäla dig men e-postadressen från personen som bjöd in dig är förifylld:
1. Rensa cash-minnet i din webbläsare
2. Öppna länken i en annan webbläsare
3. Öppnar i inkognitofönster (privat fönster)

Tveka inte att kontakta Pernilla Andrée om du skulle har frågor kring din anmälan!

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Arrangörerna av Upphandlingskonferensen värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som behandlas i samband med Upphandlingskonferensen. Du kan ta del av, uppdatera och i vissa fall radera de uppgifter du har lämnat genom att kontakta oss. Här kan du ta del av Swedish Medtechs Integritetspolicy >>

Swedish Medtech Service Aktiebolag använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Swedish Medtech Service Aktiebolag. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Swedish Medtech Service Aktiebolag samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.