Invajo - Events tool
Plats
Tekniska museet
Datum
3 februari - 13 augusti 2018
Åldersgräns
10-14 år

Kurser i Studion

Gå en kvällskurs i Studion eller en sommarkurs på sommarlovet.

Kvällskurs 11 april-9 maj

I april startar en kvällskurs i museets Studio. Under fem onsdagskvällar kommer vi tillsammans att jobba med produktion för TV, radio och video. Det kommer att vara spännande och roliga kvällar.

Vi planerar också att sända programmen på riktigt!
 
Vi kommer att arbeta med:

-Tv-produktioner i museets livestudio.
-Testa Green Screen
-Videoreportage
-Producera radioprogram och POD-radio i museets radiostudio
 
Datum: 5 tillfällen: 11 april, 18 april, 25 april, 2 maj och 9 maj.

Tid: kl 18-20

Kursavgift: 1400 kr/person för fem tillfällen

Ålder: 11-14 år

Max antal deltagare: 25

Välj datum och anmäl dig nedan!

 

Sommarkurs i Studion

Under fem inspirerande dagar (4 dagar på fördjupningskursen för 11-14 åringar) skapar vi tillsammans TV- och radioprogram i museets TV- och radiostudio samt provar på green screen och grafisk produktion. Deltagarna får nosa på de verktyg som används inom dagens medieproduktion. Deltagarna får  göra egna nyhetsprogram och prova på rollen som reporter, nyhetschef eller fotograf i en autentisk miljö. På ett lekfullt sätt arbetar vi med kritiskt granskande, objektivitet och medvetenhet.  Är allt som cirkulerar i medier och på webben sant? Vad är "Fake news"? Deltagarna får pröva sanningar från olika perspektiv. Programmen planeras att sändas över lokal TV och radio samt som pod på webben.

 
-Datum:
11-15 juni, 18-21 juni (fördjupning 11-14 år), 25-29 juni, 6-10 augusti samt 13-17 augusti

-Tid: kl 10-15

-Kursavgift: 2000 kr/person (5 dagar), 1600 kr/person (4 dagar fördjupning)

-Ålder: 10-13 år (5 dagars kurser) och 11-14 år (4 dagar fördjupning)

-Max antal deltagare: 18

-Ta med mellanmål och matsäck som vi äter tillsammans

Välj datum och anmäl dig nedan!

 

Avbokningsregler och villkor:
Avboka senast 14 dagar innan kursstart. Om kursdeltagaren uteblir eller om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften.


OBS! Kursen kommer inte att kunna genomföras om det är färre än 12 anmälda deltagare. Vid färre än 12 deltagare meddelas detta två veckor innan kursstart och kursavgiften återbetalas.

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Tekniska museet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tekniska museet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tekniska museet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.