Invajo - Events tool

BoardMatch

Online
18 november 2021
16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren, 100-listan, StyrelseAkademien Östsverige och Almi
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
18 november 2021
Tid
16:00

BoardMatch

Styrelseledamöter och styrelsementorer sökes! Ta chansen och hitta ditt nästa uppdrag på BoardMatch. På BoardMatch matchar vi företag som vill stärka sin styrelse med nya styrelseledamöter eller som söker en styrelsementor.

Under eventet kommer medverkande företag att presentera sin verksamhet och berätta mer om sina behov, vilka utmaningar de står inför och sina framtidssatsningar. Därefter genomförs effektiva möten med företagen där du som ledamot eller mentor kan ställa dina frågor och presentera dig själv. Varje företag har ett eget videorum. På BoardMatch finns också möjlighet att nätverka och att lyssna till intressanta föredrag live från studion. 

Som mentor bidrar du med dina kunskaper och erfarenheter på ideell basis utan eget affärsintresse. Du fungerar som ett bollplank i adeptens utvecklingsprocess med fokus på att gå från ägarlett till ägarstyrt. 

Anmälan 
För att delta i BoardMatch anmäler du ditt intresse som ledamot, mentor eller både och. När eventet närmar sig skickar vi uppdragens kravspecifikationer tillsammans med vidare instruktioner. Ditt styrelse-CV skickas till företaget som du önskar träffa i förväg. Styrelsearbetare behöver kunna styrka att de har gått en styrelseutbildning. 

Sista anmälningsdag till BoardMatch är 10 november.

 


BoardMatch arrangeras av 100-listan, Östsvenska Handelskammaren, StyrelseAkademien Östsverige och Almi Företagspartner i Östergötland.  

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Intresseanmälan BoardMatch
12 nov 2021 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.