Invajo - Events tool

Vatten Avlopp Kretslopp 2019 Monterbokning

Hotel Tylösand
Tylöhusvägen 28, Halmstad
Visa på karta
13 - 14 mars 2019
08:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
VA-guiden AB
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Hotel Tylösand
Datum
13 - 14 mars 2019
Tid
08:00 - 17:00

Välkommen att boka monter

Här nedan bokar du din monter samt lämnar in uppgifter som ska visas på vår webbsida gällande ditt företag.

OBS!
Var noga med att läsa informationen om utställningen www.vattenavloppkretslopp.se i vänsterspalt under "För utställare". Kontrollera planskissen innan bokning för att försäkra er om att era produkter kommer in till just den montern som ni vill boka, p.ga. att större produkter är avsedda till vissa montrar. (finns bifogad här till höger).

Viktig information gällande företagspresentationer och logotyper, dessa skall mailas direkt till:   elin.jansson@vaguiden.se 


I samband med bokningen lämnar du flera önskemål om monterplacering. Denna bokning av monterplats är bindande. En faktura på 10 000 kr (bokningsavgift, som är en del av monterpriset) skickas i anslutning till monterbokningen. När utställningen är fullbokad, eller senast i början av februari, får du en bekräftelse på monternummer och placering. Extra personer i monter (max 2 st extra personer per montermodul) samt eventuella tilläggsbeställningar faktureras efter konferensens slut. Om du vill ha alla kostnader på en gång, hör då av dig.

loggavaknationell1.png