Invajo - Events tool
Plats
Lärjeåns kök och trädgårdar
Datum
13 juni 2019
Tid
11:30 - 13:00

Varmt välkommen på lunch!

CSR Västsverige bjuder in medlemmarna till en somrig lunch på vackra Lärjeåns Kök & Trädgårdar i Göteborg, del av Vägen ut! kooperativen, Sveriges största franchisekedja av sociala företag. Vägen ut! säljer miljövänliga produkter och tjänster. Samtidigt skapas arbete åt människor som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Kom och njut av god vegetarisk mat och nätverka med dina hållbarhetskollegor. Under lunchen kommer vi att få höra mer om hur Lärjeåns Kök & Trädgårdar hjälper till att lösa samhällsproblem samtidigt som de driver företag i Angered.


Det kommer att finnas gott om utrymme för att mingla och nätverka - så ladda upp med visitkort!

 

För: Medlemmar i CSR Västsverige

När: 13 juni klockan 11.30-13.00

Var: Vägen ut! Lärjeåns Kök & Trädgårdar, Angereds Centrum (spårvagn 4 och 9 från Drottning torget/Göteborgs central)

Kostnad: Kostnadsfritt

 

Tillsammans för affärer och samhällsansvar

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Lunchgäst
10 juni 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.