Invajo - Events tool

Workshop: Växla upp innovationsnivån i ditt företag med tjänstelogik!

Johanneberg Science Park
Sven Hultins gata 9 C, Entréplan i lokal Poseidon, Göteborg
Visa på karta
4 februari 2020
09:00 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
Johanneberg Sceince Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Johanneberg Science Park
Datum
4 februari 2020
Tid
09:00 - 13:00

Workshop: Växla upp innovationsnivån i ditt företag med tjänstelogik!

Fokuserar du på ditt erbjudande - eller på värdet du skapar för din kund?

Var steget före! Utveckla ditt företag innan nya förutsättningar i omvärlden tvingar dig. Vid denna workshop får du metoder och verktyg för hur tjänsteinnovation kan öppna dörrar.

Du får lära dig nya möjligheter till affärsutveckling genom tjänsteinnovation. I princip alla framgångsrika internetföretag och numera också de flesta storföretag använder tjänstelogik och tjänsteinnovation för att skapa bättre förutsättningar. Nu har du möjligheten att göra detsamma.

Workshopen är den första i en serie under våren 2020. De är fristående, så du kan välja att gå på en, flera eller alla. De leds av Mathias Duell, expert på tjänstelogik, tjänsteinnovation och värdeskapande för företag. Mathias utgår från användarens behov och sätter kundupplevelsen i centrum. https://www.ri.se/sv/mathias-duell

Vi serverar kaffe och lunch. 

Värdet för att delta i denna workshop uppskattas till 5000 kr, men tack vare offentlig projektfinansiering kan vi ta ut en lägre summa för deltagande företagare och medarbetare: 500 kr
Vi fakturerar i förväg.

Missa inte detta tillfälle att till en kraftigt nedsatt kostnad få tillgång till nya tankesätt och verktyg som kan göra stor skillnad för ditt företag!
Antalet platser är begränsade. 

Kontakt för frågor: mathias.duell@ri.se +46 76 392 24 47

Workshopen arrangeras inom projektet TJIVA. TJIVA kommer att testa flera komponenter och processer, som riktade utbildningar, tjänsteinnovationslab och peer-to-peer nätverk för att öka innovationsförmågan hos små och medelstora företag samtidigt som vi etablerar en fysisk lokal på Johanneberg Science Park. Vårt mål  är att företag får med sig verktyg från acceleratorn som gör att de kan fortsätta arbeta med innovation på egen hand.  

TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Framtidens Företag, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 
www.tjiva.se

#tjiva #affärsutveckling

vgrlogotype2.png

eulogoengvrgb.jpg