Invajo - Events tool

PFAS med internationell utblick

Online
30 september 2021
09:00 - 13:50
Lägg i kalender
Arrangör
Nätverket Renare Mark
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
30 september 2021
Tid
09:00 - 13:50
Bifogade dokument (2)

Digitalt seminarium med PFAS i fokus!

PFAS, en utmaning både nationellt och internationellt! Vilka erfarenheter och kunskap har vunnits innanför och utanför landets gränser. Vad kan vi lära oss av varandra!

Under det digitala seminariet får du lyssna på föredrag av Karl Bowles från Australien, Tore Svendsen från Danmark, Hans Slenders från Nederländerna, Jane Oakeshott, Storbritanien och Carl-Gustaf Bornehag från Sverige. Behandlingsmetoder, riskbedömningar, projekterfarenheter, PFAS och dess upptag i människa och djur, åtgärdsmål, riktvärden mm. Programmet och presentation av föredrag och våra föreläsare hittar du till höger. 

Samtliga föreläsare tar upp PFAS ur landets perspektiv och utifrån sin profession. Vi planerar att avsluta dagen med en paneldiskussion med aktuella frågor inom PFAS-området.

Föreläsningarna kommer att ske både på engelska och svenska. Den paneldiskussionen kommer att ske på svenska. Det slutliga programmet kommer att publiceras på denna anmälningssida tillsammans med abstracts och presentationer av föreläsarna.  

Var noggrann med att fylla i rätt uppgifter i din anmälan och glöm inte fakturareferens! Det är ytterst viktigt att din e-postadress är rätt då all kommunikation sker via e-post. Länken till sändningssidan kommer att skickas ut i ett separat mail dagen före det digitala seminariet (mail från Nätverket Renare Mark) så håll utkik!

Arrangörsgruppen hälsar er varmt välkomna!

 

Arrangörsgruppen: Linnea Ljung - Setterwalls, Peter Harms-Ringdahl - EnviFix, Linda Karlsson - NIRAS, Patrick van Hees - Eurofins samt Therese Steinholtz - Empirikon Konsult

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlem Renare Mark
29 sep 2021 (12:00)
875.00 SEK
0
Ej Medlem Renare Mark
29 sep 2021 (12:00)
1250.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Nätverket Renare Mark använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Nätverket Renare Mark. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Nätverket Renare Mark samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.