Invajo - Events tool

Århundradets Mäklarfest

Stadshuset
Hantverkargatan 1, Stockholm
Visa på karta
24 maj 2019
17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Mäklarsamfundet
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!

Århundradets Mäklarfest – Anmälan stängd

Med pompa och ståt slår vi upp de pampiga svarteksportarna till Stockholms Stadshus och bjuder in till en oförglömlig tidsresa från nutid till det glada 20-talet och tillbaks igen.

Kvällen börjar klockan 18.00 med fördrink i Gyllene Salen innan vi slår oss ned med branschkollegor och vänner för att avnjuta en trerättersmeny komponerad av Stadshuskällaren, köket bakom Nobelmiddagen. Efter middagen fortsätter vår tidsresa då vi låter nattens första timmar och Peter Siepen, en av Sveriges mest välkända DJ:s, svepa oss åter till Gyllene Salen och det blomstrande 2019.

siepeninsta.JPG

Vad: Århundradets Mäklarfest – Mäklarsamfundet 100 år
Var: Stockholms Stadshus
När: 24 maj kl. 17:30 - 01:00
Klädsel: Kavaj (ej jeans, gymnastikskor). Klä dig gärna tidstypiskt!
Pris: 600 kr exkl. moms för medlem i Mäklarsamfundet. En medföljande till medlem är välkommen till samma pris och anmäls nedan för att erhålla en QR-kod. Stockholms- och Norrlandskretsen bjuder alla sina medlemmar på festen. Du anmäler dig som vanligt nedan, fakturan går till kretsen.
Pris övriga: 1 600 kr exkl. moms

QR-koden du får vid anmälan är din biljett, glöm inte den.

PS. Glöm inte att Mäklarsamfundets årsmöte hålls samma dag i samma stad, den 24 maj på Hotel At Six, Brunkebergstorg. Ta chansen att förena nytta med nöje! Gör din röst hörd på årsmötet och avsluta med en oförglömlig helkväll tillsammans med branschkollegor på Stadshuset.

Mer information och länk till anmälan årsmöte

Kan du inte vänta? Vi förstår. Låt Frank Martini och hans stilsäkra band ta dig tillbaka till 20-talet redan nu genom att se på klippet från Nalen nedan!