Invajo - Events tool
Plats
Sälens Högfjällshotell
Datum
20 - 23 januari 2022
Tid
16:00 - 10:00

Session Sälen 2022!

Frågor & Svar

Vilka uppgifter krävs för att boka biljetter?
De uppgifter du behöver ha redo för att boka är listade nedan. Se till att vara förberedd med dessa uppgifter för alla deltagare du ska boka för.
* Namn
* Telefonnummer
* E-post
* Ev. kostavvikelser
* Vem du önskar dela rum med
* Klädstorlek (S, M, L, XL)
* Organisationsnummer
* Fakturaadress

Vi är tre som vill åka. Finns det trippelrum? 
Nej, det går endast att boka enkel- eller dubbelrum. Om du ska boka både del i dubbelrum och enkelrum på en och samma bokning så behöver du bocka i rutan "boka åt annan" när du ska fylla i uppgifter för deltagaren i enkelrummet så att det blir en gruppbokning.

Hur vet jag att bokningen gått igenom?
Den som står som bokare/deltagare 1 måste bekräfta sin bokning inom 10 min via mail eller sms som man får direkt efter bokning. Efter man klickat på länken i mailet/smset är bokningen bekräftad och en bekräftelse skickas.

Kan jag göra flera bokningar vid olika tillfällen?
Endast en bokning per mailadress är möjlig. Du som är bokare/deltagare1 kan alltså inte göra ytterligare bokningar med den mailadress som redan använts vid en tidigare bokning.

Kan jag boka platser utan att ha klart alla namn/personer som ska med?
Ja och nej. Namn och kontaktuppgifter och övriga detaljer skall fyllas i för varje deltagare vid bokningstillfället.
Om du inte har klart namnen på alla deltagare av olika anledningar kan du fylla i samma uppgifter på samtliga deltagare som du bokar. Efter bokning behöver du meddela bokning@session.nu inom 14 dagar och meddela alla uppgifter som står här ovan. Obs! Fakturan kommer att skickas till den fakturaadress som anges.

Kan jag se hur många platser som finns kvar?
Nej. Det går att boka max 20 platser i en bokning. Finns det fler än 20 platser kvar kommer bokningen gå igenom, men finns det färre platser går det bara att boka det antal platser som finns kvar.

Finns det väntelista om det är fullbokat eller om jag vill boka fler platser än som finns kvar?
Ja, är det fullbokat finns det möjlighet att sätta upp sig på väntelista som du hittar nedanför bokningsalternativen. Blir det platser tillgängliga kommer du bli kontaktad när du står på tur. Obs! Det går endast att sätta upp en deltagare i taget på väntelistan. Vill ni sätta upp en större grupp på väntelistan så rekommenderar vi att ni mailar bokning@session.nu.

Varför behöver jag ange organisationsnummer?
Vi behöver ett organisationsnummer för att fakturan ska hamna på rätt kundkort i vårt ekonomisystem.

När skickas fakturan?
Fakturan skickas ut 1-14 dagar efter bokning så var noga med att du fyller i rätt uppgifter.

Kan jag ändra uppgifter för deltagare efter bokning?
Vissa uppgifter går att justeras, som kontaktuppgifter, specialkost, rumsfördelning m.m. Detta mailas in till bokning@session.nu så snart som möjligt. Vänligen observera att ändring av klädstorlek är ej möjligt efter att bokningen är gjord.

Kan jag boka enkel resa med buss?
Nej, det går bara att välja t/r. Vill du bara åka med en väg är priset detsamma som för t/r och du behöver meddela bokning@session.nu vilken väg du ej vill åka med.

Kan jag boka åt någon annan?
Ja, det kan du. Det finns en kryssruta vid kontaktuppgifterna som du behöver bocka i vid bokningen t.ex. om du vill boka åt dina anställda men ej åka med själv. Obs! Kom ihåg att även bocka i rutan vid bokning av bussresa.

Slutligen, kommer jag att få en oförglömlig helg?
GARANTERAT! 
Avbokningsregler 

45 dagar innan 19/1 2022    100% återbetalning

30 dagar innan 19/1 2022    50 % återbetalning

Färre än 30 dagar innan INGEN ÅTERBETALNING

Vid frågor om din bokning eller vid avbokning maila bokning@session.nu 

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Biljett + del i dubbelrum tors-sön (detta bokningsalternativ gäller endast jämt antal deltagare)
7595.00 SEK
0
Biljett+ enkelrum tors-sön
10045.00 SEK
Fullbokat
Busstransfer Göteborg/Uddevalla t/r tors-sön
795.00 SEK
Fullbokat
Busstransfer Stockholm t/r tors-sön
795.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Session Map AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Session Map AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Session Map AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.