Invajo - Events tool

Webinarium om kommande projekt - tema miljö

Online
26 maj 2021
13:00 - 14:30
Lägg i kalender
Arrangör
Lokalförvaltningen, projektavdelningen
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
26 maj 2021
Tid
13:00 - 14:30

Vi ses online!

Vill du ha koll på det senaste på miljöfronten i byggprojekt? Boka då in dig på lokalförvaltningens webinarium med tema miljö och kommande upphandlingar och projekt den 26 maj klockan 13-14.30.

Bland annat kommer vi att tala om stadens beslutade miljö- och klimatplan 2021-2030. Den slår fast att Göteborg, för att ta en ledande roll i klimatomställningen, bland annat ska minska energianvändningen i bostäder och lokaler, minska klimatpåverkan från resor och transporter och minska vår klimatpåverkan från inköp.

Vi tar även upp den nya incitamentsmodellen för minskade avfallsmängder och högre utsorteringsgrad i entreprenadupphandlingar som kommer i nya upphandlingar av nybyggnadsprojekt.

Självklart kommer vi även att titta på kommande upphandlingar och projekt i vår gedigna investeringsportfölj.

Webinariet som direktsänds via MS Teams den 26 maj klockan 13-14.30 riktar sig till befintliga och nya entreprenörer, konsulter och leverantörer. Lokalförvaltningen är en av Sveriges största byggherrar med en omfattande projektportfölj som årligen omsätter ca 2,5 miljard.

Ni kommer att träffa Lina Cavallin, områdeschef byggprojektledning, Elsa Fahlén, innovationsledare fossilfritt byggande, Hanna Ljungstedt, miljöingenjör, och Jon Jonsson, sakkunnig inom miljö, och får möjligheten att ställa frågor i chat till dem.
Programmet pågår till kl. 14 och därefter har vi 30 minuter till frågor.

Så här anmäler du dig: Svara på anmälan i denna inbjudan. Vårt webinarium har en begränsning i antalet till 75 deltagare. Detta för att säkerställa en bra kvalitet på kommunikationen.

De 75 första anmälda får en kallelse till ett Microsoft Teams-möte via Outlook dagen innan webinariet. Vi har en reservlista till webinariet, så om du får förhinder ser vi gärna att du avbokar din plats så att en reserv kan få den.

När? Kl. 13-14.30 onsdag 26 maj
Var? Via MS Teams
Hur? Anslut via länken till MS Teams som du får efter att anmälan stängts

När webinariet sänds, tänk på att:

Stänga av din mikrofon
Vi ser gärna din profilbild, men stäng av din video
Ställa dina frågor i chatten

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webinarium: Lokalförvaltningens kommande byggprojekt i Göteborg
25 maj 2021 (23:59)
0
Lokalförvaltningen Göteborgs Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lokalförvaltningen Göteborgs Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lokalförvaltningen Göteborgs Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.