Invajo - Events tool

Rapportsläpp: Kompetensförsörjning – så ser behoven ut hos företagen

Online
3 juni 2021
10:00 - 11:30
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
3 juni 2021
Tid
10:00 - 11:30

Rapportsläpp: Kompetensförsörjning – så ser behoven ut hos företagen

Under flera år har kompetensförsörjning legat högt upp på listan över utmaningar för näringslivet. I och med pandemin har behoven delvis ändrats, men fortfarande finns stora utmaningar i att säkerställa att man har rätt kompetens både på kort och längre sikt.

Östsvenska Handelskammaren har genom en enkät till våra medlemsföretag fått värdefulla svar på de svåra, men viktiga, frågorna:

  • Hur ser behoven mer specifikt ut hos företagen idag?
  • Vilka insatser behövs för att möta dessa?

Och Östsverige: vi har ett resultat.

Nu är det dags för rapportsläpp! Vi diskuterar resultatet och hur vi går vidare för att möta företagens behov av både nyrekryteringar och utbildning för befintlig personal.

Varmt välkommen!

Bokning
Pris (inkl. moms)
Antal
Medlemmar i Handelskammaren
0.00 SEK
0
Icke medlem
250.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.