Invajo - Events tool

Miljöövervakningsdagarna 2021

Online
28 - 29 september 2021
09:00 - 16:30
Lägg i kalender
Arrangör
Naturvårdsverket i samverkan med Havs- och vattenmyndigheten
Plats
Online
Datum
28 - 29 september 2021
Tid
09:00 - 16:30

Boka in Miljöövervakningsdagarna 28 – 29 september i kalendern!

Välkomna till Miljöövervakningsdagarna 2021, 28 − 29 september

Tema för årets möte: Kvalitetsaspekter under resan från datainsamling till ny kunskap

I år kommer Miljöövervakningsdagarna att arrangeras digitalt i samverkan av Naturvårdsverket och Havs- och vattenmyndigheten. Miljöövervakningsdagarna är ett årligt forum där verksamma inom miljöövervakningen träffas och samverkar för att fördjupa sig i aktuella miljöövervakningsfrågor.

Årets tema sätter fokus på kvalitetsarbetet i alla aspekter av miljöövervakningen, från planering av provtagning, datainsamling, datahantering, validering och analyser till att etablera ny kunskap om miljön och hur den bör förvaltas. Eventet lyfter frågor på lokal till internationell nivå och ger en överblick över den svenska miljöövervakningen.

Mötet kommer att innehålla föredrag, seminarier och möjlighet att visa posters och korta videoklipp från t.ex. fältarbete. Allt digitalt såklart!

Boka redan nu in Miljöövervakningsdagarna 28 – 29 september i kalendern!

Sprid gärna vidare till andra kollegor som arbetar ni tror kan vara intresserade.

Mer information och anmälan kommer senare!

Kontaktpersoner på Naturvårdsverket och Havs- och vattenmyndigheten:

Urban Gunnarsson, urban.gunnarsson@naturvardsverket.se

Elisabeth Sahlsten, elisabeth.sahlsten@havochvatten.se

 

Naturvårdsverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Naturvårdsverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Naturvårdsverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.