Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hälsosnack Live 20 oktober 2019

Arrangör
Hälsosamma Möten
Plats
Säby Säteri
Datum
20 oktober 2019
Tid
09:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Klädsel
Mjuka, bekväma kläder. Ta gärna med din egen yogamatta och meditationskudde.

Hälsosnack Live - Höstens härligaste hälsoboost

Välkommen till en underbar heldag tillsammans med superinspirerande föreläsare, hälsosam mat och levande musik. 

Det här blir en dag att njuta länge av

Vi inleder dagen med en meditationsstund: Kirtan Kriya under ledning av hälsocoacherna Lotta & Victoria. Kirtan Kriya är en enkel men kraftfull meditation som Nobelpristagare slagit fast förlänger livet. Lär dig den, och låt den följa dig genom livet. 

Vi fortsätter förmiddagen med Mind hacking som är det absolut senaste inom mental träning och här kommer Karin Tydén, en av Europas vassaste hypnosterapeuter, lära dig tekniker för hur du kan kliva in i din fulla potential. Här handlar det om att programmera för framgång. 

Efter lunchpausen möter vi hormonexperten Mia Lundin, med specialistkompetens från USA, som hjälper dig ta ett helhetsgrepp om dina kvinnliga hormoner för att surfa skönare genom livets faser. Mia är tusentals kvinnors sanna hjältinna.

Dagen avslutas med en magisk mantrakonsert med levande musik av yogalärarna och musikerna Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl. Annki & Klas låter oss uppleva ljudens magiska kraft.   

Under dagen bjuds du på en supergod, stärkande och antiinflammatorisk lunchbuffé à la Clean Reset*. Ekologisk, såklart! Vi berättar mer om hur du kan prova ut din egen läkande kost. 

En superfin och lyxig goodiebag utlovas. 

Varmt välkommen till en riktigt energigivande hälsokick!

 

BOKA TIDIGT RABATT när du anmäler dig senast 17 september. Ange kampanjkoden "earlybird" så får du 300 kr rabatt på ord. pris. 

---

*Clean Reset är en smart metod för att ta reda på hur man mår av maten man äter och för att prova ut sin egen läkande kost. Under Clean Reset plockar man bort en hel rad livsmedel som har förmågan att ställa till oreda i kroppen på många människor. Samtidigt boostar man med massor av hälsofrämjande - och supergod mat - vilket du kommer att bli varse när lunchbuffén dukas upp! Clean Reset-maten passar de flesta då allergener som gluten, mjölk, ägg, soja, nötter m.m. är uteslutet, samtidigt som det finns något för både vegetarianer, veganer och blandkostare.

---

Lotta Lagerqvist & Victoria Carinci driver en av Sveriges populäraste hälsopoddar Hälsosnack med Lotta och Victoria vars syfte är att inspirera till ett hälsosammare och härligare liv. Nu är det premiär för Hälsosnack Live - som podden, fast live! 

Hälsosnack Live arrangeras i samarbete med Hälsosamma Möten som drivs av Annika Norlén - en möteskreatör med utveckling och energi i fokus. Annika är vår konfrencier under Hälsosnack Live.

default
Idéhuset Anno 1969 AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Idéhuset Anno 1969 AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Idéhuset Anno 1969 AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.