Invajo - Events tool

Att fira i sorg.

Online
14 december 2021
18:00
Lägg i kalender
Arrangör
Barncancerfonden
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
14 december 2021
Tid
18:00

Hur förändras högtider och traditioner efter att ett barn har dött?

I denna sändning möter vår leg. psykoterapeut Suzanne Runesson föräldrarna Thomas och Gunilla. Tillsammans pratar de om sina erfarenheter kring att fira minnesdagar och högtider efter att man har förlorat ett barn och hur sorgen förändras under högtidsdagarna. Kan man fira även fast man är i sorg? Och hur hanterar man de speciella dagarna som är förknippade med så många minnen? 

Möt andra i mindre grupper

Efter sändningen är du som förälder varmt välkommen att delta i mindre samtalsgrupper mellan klockan 18.45 och 19.45. Under gruppsamtalen finns möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter med andra som har förlorat ett barn. I det här sammanhanget är förlusten av ett barn det gemensamma, och inte barncancer. En värd från Barncancerfonden finns med för att öppna upp och avsluta samtalet.

Arbetar du med människor i sorg, eller är intresserad av ämnet?

Du är varmt välkommen att anmäla dig och lyssna till samtalet. Det är dock enbart föräldrar som kan delta i de digitala samtalsgrupperna efter sändningen.

Om En serie om sorg

För dig som förälder till ett barn som har dött sänder Barncancerfonden En serie om sorg - en digital samtalsserie för dig som har förlorat ett barn. Samtalen leds av leg. psykoterapeuten Suzanne Runesson och i samtalen möter hon drabbade föräldrar, syskon och andra stödpersoner och tillsammans delar de med sig av tankar, råd och erfarenheter vid sorg.

Du får en länk till din mejl

Innan sändningen får du en länk till din mejl som du använder för att ansluta till samtalet. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Att fira i sorg. Hur förändras högtider och traditioner efter att ett barn har dött?
14 dec 2021 (18:00)
0
Samtalsgrupp med andra (endast för föräldrar och syskon)
14 dec 2021 (18:45)
0
Barncancerfonden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Barncancerfonden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Barncancerfonden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.