Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

A SUSTAINABLE TOMORROW MALMÖ

Arrangör
A Sustainable Tomorrow
Plats
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Datum
15 juni 2018
Tid
09:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

A SUSTAINABLE TOMORROW

- bäst på möten som får hållbarhet att hända 

Nu kan du boka dina biljetter till framtids- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow den 15 juni.

Välkommen till konferensen A Sustainable Tomorrow på Malmö Live den 15 juni. Vi samlar hållbarhetsintresserade från offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi. För det är när människor med olika kompetenser och perspektiv möts som det verkligen händer saker.

Eric Singler från Paris föreläser om nudging och beteendeekonomi, ett område som aktualiserats sedan nobelpriset i ekonomi 2017. Danska hållbarhetsstjärnan Laura Storm berättar om omställningen till en cirkulär ekonomi där vi skapar mer värde och resurser än vi förbrukar. Sist men inte minst möter du Hannah Stanton från Agenda 2030-delegationen som har regeringens uppdrag att stödja och stimulera Sveriges genomförande av de globala målen för hållbar utveckling. A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända.

Datum: 15 juni 2018
Tid: kl 9-16:30
Plats: Malmö Live
Biljetter: Boka biljett längst ner på denna sida, betala med kreditkort. Partnerpaket faktureras.


AST är ett levande exempel på FN:s globala mål nummer 17 - Genomförande och globalt partnerskap.

För att läsa mer om AST-konceptet och konferensen se vår nya hemsida www.asustainabletomorrow.se 

Det finns även möjlighet att delta som partner. Detta ger er en utökad konferensupplevelse, möjlighet att möta föreläsarna, exponering och verktyg för att utveckla ert hållbarhetsarbete genom en internkonferens dagen innan.
Läs mer under fliken Partnerpaket.

Varmt välkommen!
Bosse Nilsson, grundare 
Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig och moderator

Cronström & Co AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Cronström & Co AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Cronström & Co AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.