Invajo - Events tool
Plats
Fastighets AB L E Lundberg
Datum
18 september 2019
Tid
17:30 - 20:00

Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron

Vad behöver vi känna till om hjärnan för att stärka motivationen och välbefinnandet? Hur påverkar det oss att vår miljö har genomgått drastiska förändringar medan hjärnan inte har förändrats på 40 000 år?
Följ med på en djupdykning i hjärnan med konkret koppling till vardagen på arbetet och hemma. Det handlar om fokus, minne, signalsubstanser, relationer, påverkan och vilka detaljer som gör skillnad. Bered dig på att beröras och få insikter som gör skillnad på riktigt.


På höstens Bright East-träff gästas vi av Anna Tebelius Bodin som är pedagog, föreläsare och författare. Hon gör komplexa teorier om hjärnan till praktisk hjälp i vardagen. Anna har assisterat forskning under sina psykologi-studier på Harvard University och har sedan föreläst i Sverige och utomlands och skrivit böcker om hjärnan och inlärning i 15 år. Hennes föreläsningar ger både energi och insikter som förändrar – i vardagen och på arbetet.

Stanna gärna kvar efter föreläsningen på lite mat och mingel.

 


20190918talare.jpg

 

ARRANGERAS AV
loggor8527.jpg

Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!