Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
13 - 15 april 2021
Tid
09:00 - 12:00

Välkomna till Audiovisual Days

Den 13-15 april är det dags att träffas digitalt på mötesplatsen för innovation och kreativt skapande inom film, TV, media och VR; Audiovisual Days. 

Årets digitala upplaga erbjuder ett fullspäckat och spännande tredagarsprogram med fokus på aktuella ämnen och frågor, inte bara inom filmbranschen, utan för alla som arbetar med film, tv, media, spel, VR och annan rörlig bild. Vår målsättning är att dagarna med Audiovisual Days ska ge en bred palett av nya kunskaper och perspektiv – att inspirera till att skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Vi bjuder bland annat på ett häpnadsväckande samtal om AI:s fortsatta inverkan på kultur- och medielandskapet, samt att du får höra den alltid lika briljanta Johanna Koljonen presentera den åttonde Nostradamus-rapporten "Transforming Storytelling Together". Det blir även en dagsfärsk case study från Göteborg film festivals "The isolated cinema" och en exklusiv master class av VR-drottningen Liz Rosenthal. 

Du får också en unik inblick i arbetet bakom den nya Netflix-serien "Snabba cash", vi möter Manusfabriken och författarna bakom två Viaplay-succéer, hör Göteborgsbaserade Cinenic berätta om sin nya långfilm "Så jävla easy going", och så utforskar vi det ständigt växande podcastlandskapet, där vi möter humorstjärnorna Dilan och Moa, samt skaparna av den framgångsrika true crime-podden "En mörk historia". Plus mycket mer.

Ladda ner appen för att se hela programmet, den ger dig även möjlighet att nätverka med övriga deltagare: 

2badgegoogle.png

1badgeapple.png


Vill du se eventet direkt i din webbläsare trycker du här

Eventet är kostnadsfritt. 
Eventet sänds genom en liveknapp i appen samt via länken till webbläsaren

Audiovisual Days genomförs i samarbete med:

logoinklai5512.jpg