Invajo - Events tool

Digital samtalsgrupp för dig som har mist ett barn i cancer

Online
8 september - 31 december 2021
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Barncancerfonden
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
8 september - 31 december 2021
Tid
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till digitala gruppsamtal för dig som har mist ett barn i cancer

Vi vet att möten med andra som förstår kan ge styrka att möta det nya livet utan ett älskat barn. Därför har vi skapat en mötesplats där du som förälder kan dela erfarenheter och få prata med andra föräldrar som har mist ett barn eller ungdom i cancer. Två samtalsledare med erfarenhet av sorgebearbetning finns även med som stöd.

Hur?
Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Det räcker med att du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

Samtalsgrupperna möts i mindre grupper med fyra föräldrar/föräldrapar samt en legitimerad psykoterapeut och en erfaren samtalsvärd. Gruppen möts vid fem tillfällen och varje samtal pågår i ungefär två timmar. Grupperna kan delas in efter barnets ålder så du möter föräldrar som mist ett barn i ungefär samma ålder.

När?

Vi startar regelbundet upp nya grupper under hösten 2021. Grupperna träffas ungefär en gång i månaden vid fem tillfällen på kvällstid.

För vem?

Samtalsgrupperna vänder sig först och främst till familjer som har mist sitt barn eller ungdom under de senaste två åren.

Är du intresserad?

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan med mer information om kommande grupper. Är intresset stort kan du komma att få ytterligare frågor från oss för att vi ska kunna sätta ihop så bra samtalsgrupper som möjligt.


Varmt välkommen att anmäla dig!