Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Visual Arena
Datum
14 - 15 november 2019
Tid
09:00 - 16:00

Snart dags för Audiovisual Days 2019!

Audiovisual Days är mötesplatsen för innovation och kreativt skapande inom film, tv och VR.
Den 14-15 november är det återigen dags att träffas på Visual Arena och ta del av två fullspäckade dagar! 

 

Audiovisual Days 2019 är nu fullsatt, men anmäl dig gärna till väntelistan nedan så hör vi av oss om platser blir lediga!


Vår ambition med Audiovisual Days är att erbjuda ett brett innehåll kring internationellt aktuella frågor, inte bara i filmbranschen, utan för alla som jobbar med utveckling av film, tv, spel, VR/AR/XR och annan rörlig bild.  Vi vill genom dessa dagarna ge dig nya kunskaper och kontaktytor för att skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

I år bjuder vi bl.a. på en framtidsblickande förmiddag med Göteborg Film Festival och presentation av den sjätte Nostradamus-rapporten "Relevance in a New Reality", följt av ett samtal med Michiel Ruellens från ScriptBook och Matilda Kong från Ceretai om användning av AI inom audiovisuella branscher, nu och i en nära framtid.

Vi möter även etablerade manusförfattare som bl.a Jesper Harrie (Bonusfamiljen, Solsidan) och lär mer om hur vi bäst arbetar för att skapa tv-serier i writers' room. Utöver detta bjuder vi på en exklusiv föreläsning av Alphapanda kring strategisk marknadsföring av film, samt en dag vigd åt VR och framtidens teknik med Narrative VR Lab.

SE MER AV PROGRAMMET HÄR > 

Eventet är helt kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.

 

Audiovisual Days genomförs i samarbete med:

logos359.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.