Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Julens Event 6/12

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
6 december 2021
Tid
17:30 - 20:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Julens Event Online 6/12

 

Två Författare och en Inspiratör

Vi välkomnar Inspiratören Eva-Lotta Ryd som berättar om ‘Funktionsmedicin och Framtidens Hälsa' och i Kvällens Porträtt får vi möta Författarna till nya boken 'Money Honey' Emine Lundkvist och Eva Lunderquist.
Eva-Lotta kommer att ge oss motivation och inspiration om hur vi kan må vårt allra bästa. Emine och Eva vill göra det lätt och lockande för oss att ta kommandot över vår ekonomi och även få kontroll över vad som gäller juridiskt. För det är aldrig försent;)
Vi ser fram emot en inspirerande och lärorik kväll – Varmt välkomna till Julens Event! Funktionsmedicin och framtidens hälsa med Eva Lotta Ryd

En föreläsning där du får motivation och inspiration om hur du kan må ditt allra bästa.

Inspiratör Eva-Lotta Ryd
 är certifierad funktionsmedicinsk terapeut, hormonterapeut och andningsinstruktör. Funktions-medicinen är ett medicinskt område som strävar efter att på vetenskaplig grund identifiera och behandla grundorsakerna till olika hälsoproblem.


Kvällens Porträtt boken ‘Money Honey’

Vi får lyssna till två av Författarna, Emine Lundkvist och Eva Lunderquist, till nya boken ’Money Honey – din ekonomiska och juridiska guide genom livet.'
Boken följer tre deviser: Det är aldrig försent att börja, det finns aldrig för lite pengar och det är bara ens eget ansvar. De kommer att inspirera oss att ta makten över vår ekonomi.

Läs om Program & Presentation av Gästföreläsare i Menyn ovan.

BOKA DIN PLATS!
När du bokat in dig nedan skickas Zoom-möteslänken till din mail.

Den här kvällen är öppen för Alla. Du behöver alltså inte vara medlem i GC Network. Dela gärna denna inbjudan vidare till en vän.

Till Premium medlemmar: Ni är redan inbokade!

Varmt välkomna!


4646a90aac1d43d3b6bf1fce682f313f.jpeg08be86d4690742f8a8322b69ef52fe57.jpegEmine Lundkvist (till vänster) Eva Lunderquist (mitten) Leni Ekdahl (till höger)

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.