Invajo - Events tool

Ledarskap i tider av Corona

Via Länk
16 juni 2020
08:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
Via Länk
Datum
16 juni 2020
Tid
08:30 - 10:00

Ledarskap i tider av Corona

Beskrivning:

Välkommen till Ingenjörsjobbs webinar tillsammans med Anne Grefberg, som kommer att handla om hur man leder i tider av Corona. Det kommer att bland annat inkludera hur man motiverar sina anställda, svåra samtal och konflikthantering. Lär dig en konkret metodik som är grundat i forskning och som ger resultat! Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt självledarskap/ledarskap samma dag.

Föreläsare:

Anne Grefberg - En av Sveriges mest eftertraktade psykologer
Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

Deltagande:

Länk till webinaret kommer att skickas via mejl till anmälda deltagare innan eventet.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag är ingenjör och vill delta på webinariet
16 juni 2020 (08:30)
0
Freedom Media Sales AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Freedom Media Sales AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Freedom Media Sales AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.