Invajo - Events tool
Plats
Gran Meliá Don Pepe
Datum
8 - 9 september 2022
Tid
07:30 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

The Academy Sales Conference Marbella

Starta hösten 2022 på absolut bästa sätt med en säljkonferens till härliga Marbella där vi garanterar givande workshops i hur du blir en bättre säljare, inspirerande föreläsningar med Mikael Arndt och exklusiva gäster. Du kommer spendera 48timmar med andra som vill utvecklas och du kommer skapa affärskontakter som du kommer ha stor nytta framöver i din karriär oavsett inom vilken bransch du idag jobbar inom. Vi kommer starta båda dagarna med en träningsaktivitet där du själv väljer om du vill starta på padelbanan, med yoga på stranden eller varför inte ett svettigt boxningspass? Utöver endorfinerna är det här ett ypperligt tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter.

Vi kommer hålla till på det 5 stjärniga hotellet Gran Melia Don Pepe som ligger direkt på stranden i Marbella stad med härliga miljöer för gruppövningar och måltider. 

Den 7 september kl 19 samlas vi alla för en gemnsam välkomsdrink där du får möjlighet att träffa alla deltagare inför konferensen. 

Konferensen kommer hållas på svenska men deltagare kommer vara med från företag runt om i världen.

I priset ingår konferensen, måltider, dryck och aktiviteter under dagarna.

Eventuellt flyg och boende bokar du själv.

 

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
The Academy Sales Conference Marbella
9997.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Department of Awesome AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Department of Awesome AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Department of Awesome AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.