Invajo - Events tool Get people together

Exklusiv nätverksträff Ericsson Studio & Årets Kistaföretagare 2018

Ericsson Studio - Showroom
Grönlandsgatan 8, Kista
Visa på karta
20 mars 2019
17:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Kista Business Network & Kista Science City
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Ericsson Studio - Showroom
Datum
20 mars 2019
Tid
17:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

kistabnlogoorig500.jpg

Missa inte en exklusiv nätverksträff hos Ericsson i deras showroom, Ericsson Studio. Denna kväll utser vi även Årets Kistaföretagare 2018!!  

Ericsson öppnar upp sitt showroom för oss, något som bara vip-kunder och kungligheter brukar få tillträde till. Vi kommer att få en rundtur i framtidens värld och se vad 5G kommer möjliggöra.

Hälften av alla världens uppkopplingar går genom en Ericsson-lösning, i Ericsson Studio får vi en förklaring till varför. Sedan hoppas vi på att de har möjlighet att visa upp något spännande och nytt från Mobile World Congress Barcelona 2019!

Kista Business Network har utlyst en nominering till Årets Kistaföretagare 2018. Denna kväll kommer vi att få veta vilket det blir.

Vi kommer också möta Anders Erlandsson från Consumer Lab på Ericsson som är specialister på Consumer Trends världen över.


Programpunkter
17.00-17.15       Registrering
17.00                   Förtäring och Nätverkande
17.40                   Välkommen
                             Kista Business Network, Magdalena Hagberg
                             På G i Kista, Johan Ödmark, VD Kista Science City
                             KBN och KSCAB utser Årets Kistaföretagare 2018
18.15                   Consumer Trends, Anders Erlandsson,
                              Consumer Lab, Ericsson
18.30                  Demo Tour av Ericsson Studio
19.30                  Tack för idag


VIKTIGT
Antalet platser till denna lokal är begränsade och därför har vi också begränsat till 2 personer per företag så det är först till kvarn som gäller. När eventet blir fullt påbörjar vi en väntelista.
OSA senast måndag 18 mars.

Bekräftelse på anmälan kommer alltid till den mailadress du angett, har du inte fått någon så hör av dig till oss på contact@kistabusinessnetwork.se

Förhinder/Avboka
Vi ber er också observera att vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 48 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 395 kr (exkl. moms) per person. 

Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag. 

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om Kista Business Network och vad som händer i Kista!

 

Tack till våra Partners!
bild16641.png

Välkommen till Kistas största affärsnätverk!

Kista Business Network & Kista Science City