Invajo - Events tool Get people together

Aktörsträff Naturturism Sjuhärad

Online
11 december 2020
08:30 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Cykla och Vandra i Sjuhärad / Leader Sjuhärad
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
11 december 2020
Tid
08:30 - 12:00

Aktörsträff Naturturism Sjuhärad

ÖVER 40 ANMÄLDA!  :)

En konferens om friluftsliv, naturturism, pandemins utmaningar i dessa branscher, avstämning från våra turismföretagare och föreningar kopplat till friluftsliv och turism, info om Friluftslivets År 2021 och formande av en gemensam plan för 2021.

 

Arrangörer

Cykla och Vandra i Sjuhärad
Leader Sjuhärad

 

Plats

Digitalt. Länk till digital mötesplattform kommer senare.

 

Workshop

Digitala grupper


 

      
   
08:30 Arrangörerna hälsar välkomna
Cykla och Vandra i Sjuhärad och Leader Sjuhärad
   
  Sjuhärad & Naturturism
Cykla och Vandra i Sjuhärad berättar kort om projektet, vad som hänt sedan 2019 och om sommaren 2020. Leader Sjuhärad presenterar sitt samverkansprojekt Outdoor Leader, som genomförs med Finland och Skåne. Turistrådet Västsverige berättar om hur sommaren varit och tankar om nästa år.
   
09:30 Friluftslivet år 2021
Svenskt Friluftsliv driver projektet Friluftslivets år 2021 och ger en insikt hur planen för nästa år är och dialog om hur de och Sjuhärad kan verka tillsammans.
   
10:00 Erfarenheter från i år och framtida satsningar
Västkuststiftelsen. Läget i våra naturområden sommaren 2020 och ny satsning på leder för 2021. Bland annat större ansvar för Ätradalsleden, Sjuhäradsrundan och Sjuhäradsleden.
   
10:30 Bensträckare
   
10:45 Workshop. Erfarenheter från 2020 och strategi 2021
I mindre grupper dela med sig av erfarenheter och lärdomar från 2020 och önskemål om hur vi bör jobba år 2021.
   
11:30 Nationellt ramverket för vandringsleder
Projektledare för arbetsgruppen berättar om hur arbetet går med projektet som på sikt ska öka andelen internationella gästnätter i Sverige och därmed öka omsättningen och sysselsättningen hos besöksnäringens företag.
   
12:00 Avslut
   

 

Anmälan senast

10 december

 

Bjud fler

Bjud gärna in fler som du tänker har intresse i naturturism och/eller friluftsliv utifrån ovan program.

 

 

-------------

Om oss

Cykla och vandra i Sjuhärad är ett samarbete som ska verka för en utveckling av naturturismen i Sjuhärad. Målet för projektet är att skapa fler arbetstillfällen inom turism- och servicebranschen i Sjuhärad genom att få fler besökare att upptäcka våra leder och naturområden. Projektet är ett samarbete mellan kommunerna Borås, Herrljunga, Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga.

Leader Sjuhärad arbetar enligt leadermetoden med att stötta projekt för utveckling av Sjuhärads landsbygd. Med utgångspunkt i den lokalt framtagna strategin beviljas projektstöd inom de tre insatsområdena Livskvalité, service och entreprenörskap.

 

Om Sjuhärad

I hjärtat av Västsverige, inunder smäktande lövsskogssalar, bland hundratals sjöar, hissnande utsikter och vidsträckta dalgångar öppnar sig Skandinaviens gömda skatt. Sjuhärad (med Borås i sin mitt) bjuder på paddling, fiske, trail run, cykel, vandring och dressincykling.

Kombinera gärna med ett paket med boende, mat och spännande sevärdheter. Under stormaktstiden gick här gränsen mellan Danmark och Sverige något ståtliga herrgårdar och slott vittnar om.

Upplev vårt textila arv och framtidens smarta textilier, bo på lantgård, herrgård, hotell, vid ett slott eller en kvarn. Handla lokalproducerat, fika på ett bokcafé, gå en skulptur och street art vandring eller boka ett skogsbad. Se mer på www.outdoorsjuharad.se 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Aktörsträff Naturturism Sjuhärad
10 dec 2020 (23:59)
0
BoråsBorås TME AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av BoråsBorås TME AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, BoråsBorås TME AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.