Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Triple F årsmöte & årskonferens 2020

Arrangör
Triple F
Plats
Inställt
Datum
2 april 2020
Tid
09:30 - 16:00

Triple F årskonferens - inställd

Med hänsyn till rådande läge kring coronaviruset:

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset samt följer deras rekommendationer. Vi är även lyhörda för olika organisationers resepolicies. Med denna bakgrund och i dialog mellan programledning, styrelse och Trafikverket, så väljer vi nu att ställa in det planerade årsmötet i Triple F den 2e april.

Vi planerar istället att genomföra årsmötet den 2 september, i Stockholm, i samband med en workshop gällande utvecklingsplanen som kommer hållas samma datum.

Med vänliga hälsningar,
Triple F

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.