Invajo - Events tool Skapa event gratis

Hälsa på lika villkor - Kungsbacka

Biostaden Facklan Kungsbacka
Norra torggatan 8-14, Kungsbacka
Visa på karta
16 maj 2019
13:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Region Halland, Kungsbackanämnden
Boka/OSA
Plats
Biostaden Facklan Kungsbacka
Datum
16 maj 2019
Tid
13:30 - 16:00

Hälsa på lika villkor - Kungsbacka

Kungsbackanämnden bjuder in till seminarium om:

Hälsa på lika villkor – Kungsbacka

Välkommen till ett seminarium om Kungsbackas befolknings hälsa, levnadsvanor och livsvillkor! Den nationella folkhälsoenkäten, Hälsa på lika villkor, är en nationell undersökning om hälsa, levnadsvanor och livsvillkor. Syftet med undersökningen är att visa hur befolkningen mår och att följa förändringar i hälsa över tid. Folkhälsomyndigheten står bakom undersökningen, men vart fjärde år genomförs en fördjupning i Halland med stöd av Region Hallands lokala nämnder. Detta innebär att vi kan se resultat och utveckling för både åldersgrupper och kommundelar i Kungsbacka.  

Denna dag presenteras resultaten för Kungsbacka av FoU Halland. Vi får också möjlighet att ge våra inspel till arbetet med den nya regionala utvecklingsstrategin som just nu är under framtagande.

Teman:
- Psykisk hälsa
- Fysisk hälsa
- Tillit och trygghet
- Alkohol- och droganvändning
- Levnadsvanor

Målgrupp:
Politiker, anställda inom Kungsbacka kommun och Region Halland och intresserade från organisationer och företag i Kungsbacka.

Seminariet är kostnadsfritt och fika ingår.

Välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Hälsa på lika villkor - Kungsbacka
9 maj 2019 (23:59)
0
Region Halland, Kungsbackanämnden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Region Halland, Kungsbackanämnden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Region Halland, Kungsbackanämnden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.