Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Lantliv och Allt om Mat
Plats
Körunda Hotell & Konferens
Datum
26 - 27 januari 2019
Tid
10:00 - 15:00

Laga italienskt med Paolo Roberto

Lantliv och Allt om mat är glada att presentera en weekendkurs med Paolo Roberto på inspirerande Körunda Hotell! Under helgen guidar Paolo oss till det italienska köket och på lördagen lagar vi kvällens middag av utvalda italienska råvaror tillsammans med Paolo. Under helgen ingår också flera provningar av italienska viner, olivoljor och annat gott. Välkommen till en god italiensk mathelg med Paolo Roberto!

Paolo Roberto har kommit att bli den person vi i Sverige personifierar med italiensk mat. 2008 kom hans första kokbok Mina Fastrars mat som blev en succé och starten på en rad kokböcker om det italienska köket. Med sin expertis kommer Paolo ta dig på en resa till Italien utan att du behöver lämna de vackra omgivningar kring Körunda Hotell. Hotellet ligger mitt i naturen mellan sjö och skog och är en modern men samtidigt personlig anläggning där du känner dig som hemma så fort du kliver innanför dörrarna. Efter den här helgen kommer du inte bara vara mätt och belåten, utan du kommer också komma hem full av frisk luft och nya kunskaper.

korundarestaurangen011680x600.jpg   

korundakonferensinaturnarastockholm.jpg           paolobrygga01.jpg    

 

Kort info:
När: Nytt datum kommer inom kort!
Var: Körunda Hotell och Konferens
Tid: Lör 10-21, sön 9-15
Ordinarie pris: 5495 kr + kort- och transaktionsavgift
Pris för prenumerant: 4995 kr + kort- och transaktionsavgift

Vad som ingår i priset:
- En natt i Körunda Hotells avslappnande rum (del i dubbelrum, enkelrumstillägg är på 500 kr)
- Lunch båda dagarna
- Matlagningskurs med Paolo Roberto 
- Middag med vinprovning
- Föreläsning med Paolo om det italienska köket
- En härlig frukost på söndags morgonen
- Provningar av olika delikatesser
- Tillgång till relaxavdelningen
- En lyxig goodiebag att ta med hem

Boka redan idag, begränsat antal platser!
Bonnier Magazines and Brands står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schemat eller inställd kurs, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

lantliv.jpg           aomred.jpg

 

 

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.