Invajo - Events tool
Plats
Eslöv Medborgarhuset
Datum
13 maj 2019
Tid
08:30 - 16:30

Musik funkar

I Skåne finns det en mängd kulturverksamheter som vänder sig till personer med intellektuella funktionsvariationer.

Många av verksamheterna har lång erfarenhet och ett stort pedagogiskt kunnande. Andra är kanske nystartade och behöver lite inspiration för att komma vidare.

Musik funkar är tänkt som en regional mötesplats för oss som arbetar med musik som verktyg och för dem som vill börja utforska möjligheterna till att starta upp liknande verksamheter.

Dagen kommer vara full med tips och tankar kring metoder och förhållningssätt men den är också tänkt att vara en mötesplats för utbyte av erfarenheter och nätverkande.

Vi har samlat föreläsare som ligger i framkant vad gäller konstnärlig kvalitet, pedagogisk kompetens och utveckling av förhållningssätt.  

Konferensen Musik funkar går av stapeln måndagen den 13 maj i Medborgarhuset i Eslöv. Välkommen till en inspirationsdag om musik som verktyg i arbetet med personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Musik funkar mjukstartar med mingel och kaffe för att sedan dra igång med dagens inspirerande och fullmatade program.

Läs hela programmet och inspireras på Musik funkar där du hittar detaljerad information om konferensen!

I bokningsavgiften ingår kaffe, frukt, anteckningsmaterial och en lättare lunch i form av en vegetarisk wrap.

OBS! När du har gjort din bokning är det viktigt att du bekräftar din anmälan via den e-post du använt vid din beställning.

 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Musik funkar
3 maj 2019 (23:59)
375.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.