Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
VarbergsGalan
Plats
Arena Varberg
Datum
3 februari 2023
Tid
18:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Åldersgräns
18 år

VarbergsGalan

VarbergsGalan är äntligen tillbaka i full prakt och hålls i år den 3:e februari på Arena Varberg, där flera företag från Varberg får utmärkelser och applåder. Förhoppningsvis kommer över 700 glada gäster att avnjuta sju smakrika serveringar och få trivsam underhållning från scenen. Det blir en galakväll att minnas – det lovar vi att fixa.

I kuvertavgiften så ingår det utöver middag och underhållning även 1 glas bubbel, 1 glas vitt vin, 2 glas rött vin samt kaffe.

Dryck
I år är det även möjligt att beställa till dryckesbiljetter för en snabb och smidig service i baren. Du kan välja från listan nedan. Skriv vad som önskas i övriga kommentarer så läggs detta på din faktura i efterhand. 

~ Öl / vin – 70 kr
~ Drink 4: cl – 116 kr
~ Vatten / läsk – 37 kr
~ Flaska vin – 350 kr
~ Flaska cava – 400 kr
~ Flaska champagne – 850 kr
Alla priser är exkl. 25 % momsVälkomna att anmäla er nedan! 

NW Event & Möten använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av NW Event & Möten. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, NW Event & Möten samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.