Invajo - Events tool Skapa event gratis

Boka demo av Invajo

Hos dig eller online
Sverige
Visa på karta
9 januari 2017 - 31 december 2019
00:01 - 23:59
Lägg i kalender
Arrangör
Invajo
Boka/OSA
Plats
Hos dig eller online
Adress
Datum
9 januari 2017 - 31 december 2019
Tid
00:01 - 23:59

Boka din demo idag!

 

Letar du en onlinetjänst för effektiv och extremt användarvänlig hantering av inbjudningar, bokningar, deltagare till ett eller flera event har du kommit rätt. 

Invajo används idag av allt från de största bolagen ned till enmansföretag och företag. Bland användarna märks bland annat Bilia, Volvo, SFH&M och Cancerfonden

Att även tyngre event branschspecifka aktörer som t.ex. Svensk Mötesdesign, Life Event, Wow Event och Fotografiska väljer Invajo ser vi som ett tydligt erkännande i vår strävan att vara enklast och billigast. 

Välkommen att pröva Invajo till ditt nästa event - allt börjar med en demo!

Efter att du gjort din bokning och fyllt i önskad dag och tid hör vi av oss till dig.

/Teamet på Invajo
Bokning
Antal
Demo av Invajo
0
Invajo använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Invajo. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Invajo samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.