Invajo - Events tool Skapa event gratis

Inspirationskväll - FEN

Radisson Blu Scandinavia
Södra Hamngatan 59, Göteborg
Visa på karta
16 maj 2018
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
FEN
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Radisson Blu Scandinavia
Datum
16 maj 2018
Tid
17:00 - 22:00

Om Inspirationskvällen

Den 16 Maj bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjörskvinna till Sveriges största event för yrkesverksamma kvinnliga ingenjörer. Inspirationskvällen är en perfekt möjlighet för dig som vill utöka ditt kontaktnät, inspireras av ledande företag inom ingenjörsbranschen och vill få verktygen till din professionella utveckling. Ingenjörsjobb bjuder på fördrink och mingeltallrik!
 

Tillsammans med våra medarrangörer bjuder vi på intressanta föreläsningar från ALTEN, Volvo Group, Semcon och SAAB. Det finns även möjlighet att dela tankar och idéer under minglet med ovanstående företag samt Unionen, Elvaco, ESSIQ och Devport.

  • Nätverka och skapa värdefulla kontakter 
  • Få tips och verktyg för din personliga och professionella utveckling
  • Unikt tillfälle att komma i kontakt med ledande företag
  • Gratis - värde 495 SEK
 

TEMA | HUR SER INGENJÖRSKVINNOR PÅ FRAMTIDEN?
En av de största utmaningarna inom ingenjörsbranschen är att visa kvinnor världen över att en karriär inom arbetsfältet inte enbart är för män, det behövs varierande sinnen för att komma fram till innovativa idéer och lösningar. 

Hur kan vi tillsammans göra en förändring, vilken är din roll och hur kan du navigera dig igenom framtidens arbetsmarknad?

Faktum är att fyra av tio kvinnor lämnar en karriär inom STEM (Science, Technology, Engineering & Math) industrin. I och med att ingenjörsbranschen har den högsta avkastningen på investeringar i jämförelse med andra branscher spelar jobben inom STEM en viktig roll för världen och framtiden. Genom att få fler kvinnor att stanna kommer innovationen stimuleras, det behövs en jämnare fördelning av män och kvinnor.

 

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.