Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
27 april 2021
18 maj 2021
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Praktisk information

Hur hittar jag till sändningen? 
Vi kommer att skicka ut en länk till sändningen till dig som är anmäld samma dag som sändningen äger rum. Vi sänder via vår hemsida på Svemester Livesändning, en länk till sändningen skickas ut till dig som är anmäld samma dag som det äger rum. 

Menti - så kommer jag in
Under sändningen kan ni skicka in era frågor via menti.com, koden för att komma in kommer att meddelas under livesändningen. För att kunna använda verktyget kan det vara bra att tänka på några saker:

Om du tittar via dator: Ta fram din mobiltelefon, öppna din webläsare och skriv in menti.com. Skriv in den kod som meddelas under sändningen.

Om du tittar via surfplatta: Ta fram din mobiltelefon, öppna din webläsare och skriv in menti.com. Skriv in den kod som meddelas under sändningen.

Om du tittar via mobilen kan du tyvärr inte delta via menti utan att lämna sändningen eller använda dig av en separat dator/surfplatta/mobil. 

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.