Invajo - Events tool

Vårens Event - Vi firar 1 år!

Rosendals Wärdshus
Rosendalsterrassen 3, Stockholm
Visa på karta
30 mars 2020
17:30 - 21:00
Lägg i kalender
Arrangör
Golden Circles Network
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Rosendals Wärdshus
Datum
30 mars 2020
Tid
17:30 - 21:00

KVÄLLENS GÄSTFÖRELÄSARE

CHARLOTTE & JÖRGEN RINGMAN
'The Nordic Couple'
Rubrik: Naturligtvis!

Charlotte och Jörgen Ringman är entreprenörsparet som berättar om hur de uppnådde samhällets yttre framgång för att snart inse att lyckan fanns på ett helt annat ställe. I Naturligtvis följer du med på ett äventyr över hela jorden som landar i ett recept på inre lycka baserat på naturens egen visdom.

Charlotte Ringman: En humanitär i hjärtat och en naturlig storyteller med passion för att brygga kulturer genom att förespråka holistisk hälsa. Använder naturen som medel för att bidra till en medveten förändring på jorden. Charlottes uppväxt i två vitt skilda kulturer och i en entreprenörsfamilj ledde till ett nomadiskt liv för att upptäcka världen. Charlotte har en 10-årig erfarenhet inom marknad och kommunikation inom mode- och lifestyle världen. Läkandet av hennes autoimmuna sjukdom i Argentina väckte hennes intresse för mat vilket ledde till att hon medgrundade en snabbväxande matkedja i Sydamerika. Aktuellt just nu: holistisk hälsocoach och yogainstruktör med visionen att bli en N.M.D- Naturopathic Medical Doctor.

Jörgen Ringman: Med en akademisk karriär från Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet samt Handelshögskolan i Stockholm lades en grund för en praktisk erfarenhet som entreprenör och företagsledare.
Jörgen startade sitt första företag vid 20 års ålder och efter en specialistroll inom ögonkirurgi grundade Jörgen Memira Ögonkirurgi som snart blev en av Sveriges mest växande företag och marknadsledande i Norden. Som ledare och inspiratör i Memira väcktes Jörgens intresse för att hitta sanningen bakom personlig framgång som människa. Efter resor till världens alla hörn och kulturer i kombination med kurser och metoder inom personlig utveckling hittade Jörgen sitt recept på personlig framgång som idag tillämpas i Jörgens filantropiska engagemang.
Aktuell just nu: föreläsare, företagscoach och författare med syftet att medvetandegöra vår inre naturliga visdom.

thenordicccouplebild1.png

 

 
 
Inger 'PLING' Olsson
Konstnär, Medium och Inspirationsföreläsare
 
Rubrik: The Seven Signs Of Origin 
 
Ingrid Pling Olsson är konstnär i grunden. Hon är utbildad på Konstfack i Stockholm till skulptör och har arbetat som attributmakare, där hon har varit med och byggt upp många teaterscener, bibliotek och museum. Hennes verk har sedan länge kunnat upplevas på Junibacken på Djurgården. Under samma period började även hennes mediala disciplin att utvecklas och den mediala öppenhet och kunskap som hon föddes med, fick utlopp i det Arketypssystem som hon började att kanalisera ned år 1996 och som hon fortfarande arbetar med.

The Seven Signs Of Origin är ett oerhört komplext system som hela Universum är uppbyggt utifrån. Under hennes 30 år som inspirationsföreläsare och medium har hon tagit ut tusentals människors arketyper. Hennes personliga läsningar kan användas som en slags karaktärsanalys, där hon med hjälp av sina guider läser fram de olika arketyper som vi föddes med.
Innan vi valde att gå ner i den fysiska kroppen valde vi de arketyper vi ville ha med oss ner, som ett stöd till att förverkliga de intentioner vi hade med vårt liv. Ingrid Pling Olsson hjälper oss att förstå, både vilka vi är på ett själsligt plan men också vilka intentioner vi hade. Hon hjälper oss att minnas det som vi har glömt.

Det är en spännande tid vi lever i nu med det skifte som nyligen har skett. Ingrid tar oss med på en inspirerande resa, där hon beskriver skiftet och var jorden och vi människor, växter och djur som lever på jorden, befinner oss.

 

pling.png