Invajo - Events tool
Dette arrangementet har allerede funnet sted.

Event, Fest & Konferans 2019

Arrangør
Event, Fest & Konferans Leiga
Sted
Spinae Company
Dato
7 januar - 18 februar 2019
Tid
00:00 - 00:00

Vilkor & Bestemmelser rundt Leige

Kunden kan få tilgang til lokalet etter avtale med Spinae Company, og leieavtalen varer til 12.00 dagen etter arrangementet. Nøkkel til lokalet hentes etter avtale, og det forventes at lokalet låses når arrangementet avsluttes.

 
Spinae Company har retten til å lukke arrangementet dersom ulike hendelser inntreffer, som for eksempel at brannalarm utløses eller at leietager mister kontrollen over sitt arrangement.

Dersom brann eller andre alvorlige hendelser inntreffer er kunden pålagt å kontakte Spinae Company.

 
Leie av lokalet gjelder kun for den delen som Spinae Company besitter, ikke andre deler av bygget.
 
 
Dersom arrangementet er for personer under 20 år kreves det voksne personer tilstede. Antall voksne kommer an på hvor stort arrangementet er. Spinae Company kan tilby denne tjenesten for en pris på 990 Kr. per arrangement.
 
Dersom det forekommer skader av ulikt slag på Spinae Company sine eiendeler i lokalet, er kunden ansvarlig for dette og pålegges tilleggskostnader etter art av ødeleggelsen. Dette vil bli fakturert separat.
 
Dersom Spinae Company må rengjøre oppkast i noen form vil en kostnad på 500 Kr. bli belastet. Dersom utvask er avtalt med Spinae Company kan dette være en del av denne avtalen til en sum av 1500 kr.
 
Kunden har ansvar for at lokalet forlates i samme forfatning som når leien startet.
 
Vi ønsker alle våre kunder et hyggelig opphold hos oss!

default
Spinae Company bruker Invajo for å håndtere dette event og dens deltakere. Invajo har ikke ansvar for gjennomføring av eventet. Alle spørsmål knyttet til eventet og dens innhold vil bli besvart av Spinae Company. For spørsmål av teknisk art, kontakt Invajos support gjennom support@invajo.com. Dine data håndteres av Invajo, Spinae Company og ulike underleverandører som kreves for levering av Invajos produkter og funksjoner. Ved å implementere reservasjon på dette arrangementet, aksepterer du også Invajos rammebetingelser, som er tilgjengelig på www.invajo.com.