Invajo - Events tool

Vårens Event 22/3 med Channie & Solöga

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
22 mars 2021
Tid
17:30 - 20:30

Om Solöga

Om Solöga


Carina 'Solöga' Högman är sångerska och författare. Hon har arbetat med ceremonier och vägledning sedan 1991. Solögas lyfter fram naturens visdom i sina böcker och sånger. I böckerna Djurens Språk och Växternas språk visar djuren och växterna oss raka vägen in i våra hjärtan och hjälper oss att förverkliga våra drömmar.

Välkommen till att höra Solöga berätta om sig själv och hur allt startade. Du får även delta i en förinspelad guidad trumresa där du får möta de djur som vägleder dig.

Solöga kommer även avslutningsvis i att ge personlig tolkning på vad djuren vill säga dig, till de tre första som anmäler sig till eventet.


image250121at0952978.jpg

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.