Plats
Oscarsteatern
Datum
27 april 2023
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Föreläsare

Dagens föreläsare:

Anthony Stears “The Telephone Assassin” som vi flyger in direkt från England har en lång erfarenhet av försäljning över telefon i flera olika branscher och idag är han expert när det kommer till att öka försäljningen över telefon. Anthony kommer bland annat att dela med sig av konsten att lyckas med det perfekta uppföljningssamtalet. 

Jenna Dominique är precis som Anthony från England och är kommunikationsexpert som inriktat sig på att hjälpa säljare och företagare att utveckla sin pitch och på så sätt öka sin försäljning. Jenna har stor erfarenhet av att coacha stora företag och organisationer att pitcha sig själva med självförtroende och med stor påverkan.

Malin Tikkakoski är idag försäljningschef på Gröna Lund i Stockholm och har i sin karriär jobbat som försäljningsansvarig på flera kända varumärken som MTG och TUI. Malin kommer dela med sig av sina erfarenheter och vilka framgångsfaktorer hon har sett hos sina främsta säljare. 


Oliver Lopez är VD & grundare av Structsales. I föreläsningen "Skapa Värde Eller Dö" går Oliver Lopez på djupet med förvandlingen av B2B-säljaren. Från en “självcentrerad produktfokuserad säljare som utgår ifrån sig själv" till en värdeskapande resurs för kunden som levererar aha-upplevelser och kunskap. 


Har du frågor kring eventet når du oss på info@closersonly.se.