Invajo - Events tool
Plats
Sanna Office Hub, nära Mörby Centrum, ca 12 minuter från T-centralen
Datum
16 januari 2019
Tid
08:00 - 12:00

7. För entreprenörer

Academy of Excellence och Boost Club finns för att utveckla Sverige och dess entreprenörer

Världen behöver innovatörer och entreprenörer för att utvecklas. Det har historien visat om och om igen. Steve Jobs, Richard Branson och Elon Musk är några av de mest kända. Men det finns många många fler och vi är både stolta och glada att vi på Academy of Excellence samarbetar med några av de bästa och mest framgångsrika i Sverige.

Academy of Excellence grundades ju av två unga entreprenörer som ville fortsätta att växa och utvecklas som entreprenörer. De fann ingen utbildning så vad gjorde de? Naturligtvis startade de en egen utbildning och idag har mer än 1000 entreprenörer gått grundutbildningen Tillväxtprogrammet med de åtta nycklarna.

Vi har några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som experter, handledare och föreläsare. T.ex. Thomas Ek, fd ägare av OBH Nordica, Therese Albrectson, en av grundarna till Academy of Excellence, Magnus Helgesson, grundare av Harrys restauranger. Mi Ridell är skådespelare och lär ut kroppsspråk och presentationteknik. Svante Randlert, tidigare affärsutvecklare på Academic Works och Teo Härén har föreläst om kreativitet i 20 år. David Stiernholm är Sveriges enda struktör, Mia Törnblom skapar mod och självkänsla och Thomas Lundqvist är säljexperten som bl.a. lyfte Junibacken till nya höjder. Och Per Holknekt!

Betygen är genomgående i topp och vi är stolta men inte nöjda. Det kommer hända mycket mer med Academy of Excellence. Gå in på vår hemsida www.academyofexcellence och häng med oss mot framtiden och vidare. Det här är bara början.

/Vännerna på Academy of Excellence

default