Invajo - Events tool
Plats
Sanna Office Hub, nära Mörby Centrum, ca 12 minuter från T-centralen
Datum
16 januari 2019
Tid
08:00 - 12:00

5. Rätt medlemmar

Boost Club – här möter du de skarpaste knivarna i lådan

Johannes Hansen, en av våra främsta föreläsare inom motivation och mental rådgivning, uttrycker det så här: ”Mitt viktigaste råd för att nå dina drömmar är att omge dig med människor som tvingar dig till att tänka större och utmanar dig till att våga göra det du är rädd för”. Det är så sant som det är sagt. De här människorna kommer du möta på Boost Club. Både som medlemmar och som föreläsare.

Våra gästföreläsare är bland Sveriges bästa inom sina områden. Du kommer få konkreta råd och verktyg varje gång och du kommer dessutom få möjlighet att påverka vilka som ska komma och föreläsa. Boost Club ska byggas upp av medlemmars engagemang och vi på Academy of Excellence vill lyssna och möte medlemmarnas önskemål och behov.

Men inte nog med det. För att vara med i Boost Club måste man vilja växa. På riktigt. Passion och energi slår allt. Viljan förflyttar berg. Det bevisas om och om igen. Medlemmar i Boost Club brinner extra, många har gått Tillväxtprogrammet Academy of Excellence som är en garanti för att de har perspektiv och grundläggande förståelse för vad som krävs för att bygga ett företag i världsklass. Blod, svett, skratt och tårar. Igen och igen.

På Boost Club kommer du få energifyllda kontakter och utveckla ditt nätverk för livet. Vi bygger sammanhang och powerteams. Det finns många som snackar men vi vet att det är handling och aktivitet som skiljer den framgångsrika från babbelbyxan. Vi kommer hjälpa varandra att hålla uppe en hög skön energi. Även när det blåser motvind.

default