Invajo - Events tool
Plats
Sanna Office Hub, nära Mörby Centrum, ca 12 minuter från T-centralen
Datum
16 januari 2019
Tid
08:00 - 12:00

2. En unik historia

Boost Club – dynamisk historia med oändlig framtid.

Kunskap är en färskvara som måste hållas levande. Alla som vill utvecklas behöver träna, träna, träna. Därför är det viktigt att repetera men också fylla på med nya tankar, idéer, verktyg om du vill fortsätta växa. Det är så lätt att falla tillbaka i gamla hjulspår. Det vill vi förhindra. Därför nystartar vi vårt affärsnätverk, det hette tidigare Club Excellence, som Academy of Excellence Boost Club. Nu med ännu mer struktur, dynamik och energi. För dig som vill växa. På riktigt.

Mirakel är möjliga. Det går att leva sin dröm. Det går att ha fantastiskt roligt och tjäna pengar. Och bidra till en bättre värld. Det vet vi på Academy of Excellence. Det till synes omöjliga går att nå för den som har en dröm, stark tro, arbetar hårt och aldrig ger upp. Det är inte bara snack.

Det bevisade inte minst grundarna av Academy of Excellence, Therese Albrechtsson och Gustaf Oscarsson. Två unga prisbelönta entreprenörer som sökte en vidareutbildning i entreprenörskap men fann ingen. Då startade de en egen.

Idag har mer än 1000 entreprenörer, egenföretagare och chefer gått Tillväxtprogrammet och 99,7% kan tänka sig att rekommendera den. Och mellan 71% och 92% säger att de också har växt, ökat sin omsättning och förbättrat sitt resultat. Målet med Boost Club är att den utvecklingen ska fortsätta.

default