Invajo - Events tool
Plats
Sanna Office Hub, nära Mörby Centrum, ca 12 minuter från T-centralen
Datum
16 januari 2019
Tid
08:00 - 12:00

1. Att växa på riktigt

Boost Club – för dig som vill utvecklas. Och hjälpa andra att utvecklas.

Boost Club är främst till för dig som gått någon av Academy of Excellence Tillväxtnycklar MEN även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Det går att leva sin dröm. Allt är verkligen möjligt. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energi på vägen.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får möjlighet att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar.

Inspiration och motivation är fantastiskt men det räcker sällan hela vägen till drömmen. Därför är det klokt att inse hur viktigt det är att man alltid också måste jobba med sin utveckling.

Allt växande tar tid, allt växande kräver träning, allt växande kräver kunskap, allt växande kräver feedback, allt växande kräver energi och passion och uthållighet.

Detta kommer vi jobba med på Boost Club. Tillsammans, i dialog och i processform. Då blir vi både starkare och bättre och lär oss mer och fortare. Några av Sveriges främsta experter inom sitt område kommer varje gång ge oss kunskap, inspiration och konkreta verktyg. 10 gånger om året. En förmiddag. Boost Club, där du fortsätter att växa. På riktigt. Det är du värd.

default