Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Watch the Skies - Spel i Väst

Arrangör
Spel i Väst med Gothenburg Megagames
Plats
Alara Games
Datum
22 september 2018
Tid
10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Klädsel
Nationell prägel på klädsel är frivillig.
Åldersgräns
18

Praktisk information

Hur går det till?

Själva spelet spelas under 6 mycket hektiska timmar. Reglerna skickas ut tre veckor i förväg. Vi börjar dagen med en ordentlig genomgång av reglerna för varje funktion (till exempel den militära kartan eller FN) tillsammans med den spelledare som har hand om just den funktionen. Vi avslutar med en gemensam genomgång lag för lag för att försöka få ett grepp om vad som faktiskt hände. Den exakta sluttiden är okänd för spelarna för att undvika så kallad ”last turn madness”. Efter det rekommenderar vi att du hänger kvar och pratar med andra spelare för att få grepp om vad som "egentligen" hände. 

Erfarenhet

Du som spelare behöver inte ha spelat Watch the Skies eller andra megagames för att ha en bra upplevelse. Eftersom spelet bygger på spelarinteraktion och inte kunskap, optimering eller erfarenhet så har du egentligen ingen fördel av att ha spelat innan.

Du behöver inte heller anmäla ett helt lag för att kunna spela. Vi som arrangör lovar en bra spelupplevelse och en plats i ett kul lag även om du anmäler dig ensam. Du kommer att träffa en massa bra människor som också är där för att ha kul.

Hålltider

10:00 - 10:30, Registrering och samling

10:30 - 11:00, Regelgenomgång

11:00 - 18:00 (ca), Spel, debrief och wrap up

Språk

Vi spelar spelet på svenska, men reglerna är på engelska. Att du läser reglerna i förväg är en förutsättning för att du ska kunna spela (det är inte mycket eller komplicerade regler i Watch the Skies).

Lokal

Megagamet håller till i Alara Games evenemangsdel på övervåningen. Du når denna genom ingången i butiken. I lokalen finns det två toaletter. Trappan till övervåningen är bred, men tyvärr inte handikappsanpassad.

Övrigt - Mat, dryck och annat

Spelet spelas utan avbrott, så du kan inte lämna för att t.ex. äta en lång lunch. Vi rekommenderar att du har med dig dryck och matsäck för att snabbt kunna fylla på med energi när du behöver det. I butiken kan du köpa kalla drycker och godis.

Alkohol är ej tillåtet att medhava eller förtära.

Strategibolaget 400 AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Strategibolaget 400 AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Strategibolaget 400 AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.