Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Svenskt forum för mentalisering tillsammans med Natur & Kultur Akademi
Plats
Stiftelsen Bokförlaget Natur & Kultur, Markeliussalen, våning 5.
Datum
7 december 2018
Tid
09:00 - 14:00

Köpvillkor

Köpvillkor

Köp av evenemangsbiljett

Köpta evenemangsbiljetter kan inte återköpas. En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Att välja betalningsmedel faktura är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. För fakturabetalning samarbetar vid med Svea Ekonomi och vid kortbetalning samarbetar vi med Skrill. Genom att använda tjänsten godkänner du deras respektive köpvillkor.  
 
Återköp sker endast i händelse av inställt eller flyttat evenemang. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.

Om du får förhinder kan du överlåta din plats åt en kollega. Var vänlig och kontakta oss då på e-post: akademi@nok.se  

Köp av bok

Bok som betalas genom onlinebokningen hämtas ut i anslutning till föreläsningstillfället. Natur & Kultur har ej möjlighet att posta boken till kund.

För bok som betalas genom onlinebokningen gäller enligt lagen om distansavtal 14 dagars ångerrätt från att konsument mottagit boken. Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Kontakta oss på e-post: akademi@nok.se, alternativt använd Konsumentverkets standardformulär för ångerrätt. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Paketera returen väl och bifoga en kopia på orderbekräftelsen eller annan information där kunduppgifter framgår. För att returen skall godkännas ska varan returneras i ursprungligt skick. Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell och returnerar till följande adress:

Natur & Kultur
Att: N&K Akademi
Box 273 23
102 54 Stockholm

Ångerrätten gäller endast för konsumenter. Företag och enskilda näringsidkare har inte ångerrätt.

Bok som betalas på plats vid evenemangstillfället omfattas ej av ångerrätt om betalning skett i Natur & Kulturs lokaler eller om värdet på köpet understiger 400 kr.


Personuppgifter

Genom att genomföra din bokning godkänner du att Natur & Kultur behandlar dina personuppgifter för att kommunicera relevant information i samband med evenemanget. Information om hur vi hanterar din personliga integritet hittar du på nok.se/integritetspolicy.


Ljud- och bildupptagning

Fotografering, filmning eller ljudupptagning är inte tillåten, om inte evenemangsvärd eller föreläsare lämnar uttrycklig tillåtelse.

Endast personer ackrediterade av Natur & Kultur har tillstånd att fotografera, filma eller spela in evenemang för vidare distribution. Besökare kan komma att ingå i sådana sammanhang. Vill du ej förekomma på foto eller i film, var vänlig och informera en publikvärd vid evenemangstillfället för att tilldelas lämplig sittplats.   
Inget ytterligare tillstånd kommer att inhämtas av berörd publik före en publicering eller vidaredistribution.

 

 

Natur & Kultur Akademi använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Natur & Kultur Akademi. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Natur & Kultur Akademi samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.