Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

A SUSTAINABLE TOMORROW MALMÖ

Arrangör
A Sustainable Tomorrow
Plats
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Datum
15 juni 2018
Tid
09:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Partnerpaket

Huvudpartner
Ni får access till ett unikt nationellt och internationellt nätverk under hela 2018. Det består av personer som ligger i framkant inom andra verksamheter och branscher med olika referensramar, erfarenheter och kunskaper – vilket ger intressanta samtalspartners till ert dagliga hållbarhetsarbete. Genom en digital plattform, lunchträffar, webinar samt egna arrangemang med de ni önskar samarbeta med skapas ett konkret framtidsforum för hållbarhetsfrågor med utifrånperspektiv, mångfald och genomförande i fokus.

Ni får fullt deltagande under den interna konferensdagen den 14 juni med föreläsare, partners och inbjudna gäster. Ni kan få visa ert hållbarhetsarbete för studiegrupper på plats hos er, ni kan exponera era produkter och tjänster.

Ni kan använda AST:s kommunikationsplattform för gemensam eller egen kommunikation samt delta på presskonferensen om ni önskar.

Ni får ett antal platser till er personal och gäster samt bidrar även till en förbetald pott med platser där vi gemensamt bjuder in deltagare som kommer att öka värdet av dagen och generera viktiga relationer framöver. Dessutom bidrar ni väldigt konkret med platser till mångfaldsplatserna, vi bjuder in de som normalt aldrig blir inbjudna till denna typ av arrangemang.

Innehållet skräddarsys efter era behov.


Partnerpaket large
Ger ert företag access till både den interna konferensen med föreläsare, partners och inbjudna gäster samt den stora framtids- och hållbarhetskonferensen. Ni får platser till båda dagarna samt bidrar till den så viktiga mångfaldspotten för personer som normalt inte blir inbjudna till arrangemang som detta.

Ni får exponering före, under och efter konferensen i AST:s kommunikationskanaler.


Partnerpaket standard
Ett enkelt sätt att få 5 platser under framtids- och hållbarhetskonferensen till ett specialpris.

Ni får exponering på vår program- och bokningssida.

 

För ytterligare information och bokning av partnerpaket vänligen kontakta
Bo Nilsson på 070-527 61 12, info@granslosamoten.se 

paketbild.png

Cronström & Co AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Cronström & Co AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Cronström & Co AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.