Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hälsosnack Live 20 oktober 2019

Arrangör
Hälsosamma Möten
Plats
Säby Säteri
Datum
20 oktober 2019
Tid
09:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Klädsel
Mjuka, bekväma kläder. Ta gärna med din egen yogamatta och meditationskudde.

Arrangörer

HÄLSOSNACK LIVE - Heldagseventet som bygger på podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria och arrangeras i samarbete med Hälsosamma Möten.

Ett stort tack till dagens samarbetspartner CELLEXIR som hjälper till att göra den här dagen möjlig. I våra kroppar är det cellernas mitokondrier som producerar vår energi. När vi blir äldre minskar våra mitokondrier i antal och blir mindre effektiva vilket minskar vår energi och påskyndar vårt åldrande. Forskning visar dock att denna försämring kan fördröjas rejält med hjälp av träning, kost och tillskott av vissa näringsämnen. Cellexir är ett svenskutvecklat kosttillskott med fokus på cellernas funktion.

Vill du testa Cellexir? Med koden "Hälsosnack" får du antingen en förpackning Cellexir till prova-på priset 295:- eller om du väljer ett abbonnemang så får du 15% rabatt. Läs mer och beställ på cellexir.se.  

Stort tack till vackra SÄBY SÄTERI - konferens och festligheter i Stockholms Skärgård. 

Idéhuset Anno 1969 AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Idéhuset Anno 1969 AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Idéhuset Anno 1969 AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.